Mormors julestue

Lørdags julehygge i mormors stue, er den første tanke der dukker op hos os, ved synet af Anne-Sofie kort - er I ikke enige?

Anne-Sofie har igen tryllet en fantastisk julescene frem til os, så læn jer tilbage og nyd processen

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Velkommen til juleaften i mormors hus. 

Så blev det lørdag og I skal danse med mig endnu engang i denne uge :o) 

Jeg kan så godt lide når kort ligesom kan noget og samtidig fortælle en historie. Lidt som jeg elsker at farvelægge helside kort, som også fortæller sit helt eget eventyr.

 

Denne gang har jeg taget udgangspunkt i Three Scoops dør og gjort det muligt at åbne og lukke den, således at man kan få et kig ind i mormors hyggelige julestue.

 

Julestuen er tidligere farvelagt live i Guldklubben og ligger gemt til dem som skulle få lyst at giˋ sig i kast med denne. 

Den er bygget op med julekaminen, juletræ og et lille billede på væggen. Hunden på billedet er en af de skønne miniature stempler der sendes ud som gave med ordre - er den ikke bare sød.

 

Først har jeg stemplet døren med sort memento på en rektangel baggrund og skåret den op langs døråbning.

 

Hernæst har jeg brugt maskingtape til at afdække døren imens jeg sværter den, ellers vil det ikke være muligt bagefter at farvelægge den med Copic.

 

Til de forskellige lag sværte bruger jeg Three Scoops blending børster, Det første lag sværte er et svagt lag med antique linen og først herefter lægges murstens stencil ovenpå, hvor den får en omgang med vintage photo.

Til sidst når stencil er fjernet får den samme farve langs kanten samt et strejf af black soot.

Så kan du pille maskingtape af og døren er klar til farvelægning.

 

På selve kortbasen skal der laves hul for at gøre det muligt at kigge ind i stuen når døren åbnes og her har jeg brugt den tilhørende dør die. Den er jo fantastisk til et projekt som dette.

 

Døren har jeg pyntet med julekransen, samt granguirlande fra æresport stempelsættet som er skræddersyet hertil.

Det lille skilt over døren er lånt fra stempelsættet med juledyrene.

 

Jeg håber rigtig meget at mormors julehus kan inspirerer til julekort, mens tiden stadig er til det, inden juletravlheden sætter ind.

 

Rigtig god og kreativ weekend.

//Anne-Sofie

 

Husk endelig at kig ind her på bloggen igen i morgen, hvor det er 2. søndag i advent, og vi afsløre indholdet af pakken, samt viser Anjas inspiration.