Kagehuset

I dag skal vi ikke se på adventskalender, i stedet har vi et lækkert blogindlæg fra Anja, med to fantastiske julekort.

Først skal vi se på det magiske kagehus kort, og jo længere tid man kigger på det, jo flere detaljer dukker der op - kortet er virkelig magisk, hvis I spørger os.

Derefter har vi et sødt pingvin shakerkort, i skønne juletoner, som absolut også er fyldt med fine detaljer.

Lad julemagien begynde.....

 

Inspiration fra Anja B

 

Inspirationskort 1

Som vi skrev er det kort altså magisk, se bare på alle de detaljer Anja har lavet, det er svært at beslutte hvor man skal starte.

Anja har til den runde kortbase brugt cirkel dies og blonde cirkel dies, og for at kortet kan stå stabilt har hun skåret en kortholder til det.

Det lille kagehus, juleslik og juletræ er alle stemplet på akvarel papir, og farvelagt med ZIG. Farvekoderne deler vi længere nede i indlægget.

 

Kagehuset har Anja sat mellem de små snebakker, skåret i hvid karton med vores bakkedies, og farvet let i kanten med ZIG. På den forreste bakke er juleknus teksten sat på, skåret i designark fra Cozy Christmas designblokken, samt i sort karton. Derefter har hun med en Copic multiliner lavet den sorte streg mellem striberne, så fine detaljer.

Bag ved kagehuset gemmer sig en lysende stjerne, den er fra danske stregers juleudgivelse - perfekt til kortet her. Og oppe i den mørke julenat over kagehuset, gemmer sig julemandens kane.

 

Kagehuset er så fint pyntet med dots fra pang-farver, og små slikstykker fra christmas candy pailletterne. Omkring kagehuset står der farvelagt juleslik, også fra kagehus stemplet. Den store slikpind i toppen er fra julepingviner stemplet.

Anja har farvelagt med ZIG og hun har brugt 092, 036, 302, 066, 072, 044, 043, 046, 045, 060, 051, 260, 095, samt 902.

Ønsker du en farvelægning af juletræet, som Anja, er tricket at lade dele af grenene forblive ufarvet, og bare give det lidt skygger med en blå eller grå farve.

Hvide highlights og effekter har Anja lagt med gelly roll 10.

 

Inspirationskort 2

Så skal vi se på Anjas andet kort, et sødt shakerkort, fyldt med julestemning og den søde bløde pingvin - det er faktisk helt okay at bruge ordret nuttet omkring den pingvin, er I ikke enige?!

Anja har skåret en rød perlemors baggrund med jule baggrunds dien, og bag den sat et stykke med smagen af lakrids. Derefter er der lavet en mindre baggrund med blonde rektangel i grå, samt en rektangel i diagonale striber.

De små søde shaker vinduer er skåret i blonde hjerterne, og selve vinduet er skåret med den mindste cirkel die. Vinduerne er beklædt med acetate, inden de er fyldt med christmas candy pailletterne. Den lille tekst Anja har sat på kortet, er lavet med du er sød die.

 

Anja har også farvelagt dette kort med ZIG, så julepingvinen og slikket er stemplet på akvarel papir.

Til farvelægningen er der brugt 028, 067, 095, 220, 260 samt 900.

For at opnå den bløde pels på pingvinen har Anja farvelagt kanterne med små strøg ud over motivets kant med den mørkegrå,samt lagt hvide highlights med gelly roll 10.

Prikken over i'et er det lille hjerte fra blonde hjerte dies, der er sat midt på maven af pingvinen.

 

Det var alt vi havde til jer fra Anja i dag, og sikke da en skøn omgang.

Rigtig god weekend, og glædelig 2. december.

Husk endelig at kigge ind her på bloggen hver dag, i hele december måned - vi lover masser af skøn inspiration til jer.