Adventspakke 2 - Afsløringen

Så er det sørme allerede 2. søndag i advent, og tid til at åbne 2. adventspakke i Three Scoops adventskalender 2022. Vi har glædet os mindst lige så meget til at kunne afsløre indholdet af denne pakken for jer, som den 1.

Vi viser indholdet af pakken her, men du kan også følge med live her kl. 10, på vores Facebookside, hvor Janni denne gang vil afslører indholdet for jer.

Lad os afsløre indholdet af adventspakke 2:

Dagens adventspakke indeholder et stempelsæt med en de sødeste 2 dovendyr, et baby dovendyr ansigt, en stor gren, samt den søde stempeltekst Lad os snart hænge ud sammen.

I pakken findes også 1 dovendyr tekst die, med tilhørende skygge, paillet blanding i lækre grønne farver, med små blade, samt assorterede A5 designark i grønne, hvide og beige farver. 

Stemplerne er illustreret i samarbejde med Nadja Kaagh

 

Igen i dag er Anja den heldige der lægger ud med præsentationen af sine kort - så lad os endelig hoppe videre til dem:

 

Inspiration fra Anja B

 

Det er meget tydeligt i dette indlæg, hvorfor vi har døbt Anja til papirdronningen. Hold op hvor er hun bare eminent til at sammensætte et væld af forskellige designark på sine kort - vi er VILDE med det.

 

Inspiration 1

Anjas første kort er dette skønne A6 kort, hvor der er lavet en fin enkel baggrund med rektangel dies og tag dies og selvfølgelig designark fra pakken.

 

Til den fede farvelægningen af de søde dovendyr og gren har Anja brugt ZIG 043, 072, 028, 096, 046, 900 og 75.

 

Inspiration 2

Da der jo er pailletter med i pakken, er det oplagt med et shakerkort, og Anja har lavet et fint et af slagsen.

Kortet er firkantet og holdt i designarkene med de små blade og selve shakerruden er et stort blonde hjerte - fyldt med den søde blad blanding.

 

Igen ser vi den lækre ZIG farvelægningen, med 043, 072, 028, 096, 046, 900 og 75. 

 

Inspiration 3

Dagens 3. kort er et skønt rundt kort, som her er sat i en kortholder - det er en rigtig god ide at sende sådan en med til modtagere af runde kort, så kan det stå fremme som pynt.

Anja har lavet sine baggrunde med cirkel dies og blonde cirkel dies. Derefter har hun skåret 2 hjerter med blonde hjerte og brugt teksten 'Dig og mig'.

 

Til farvelægningen på kortet her har Anja brugt ZIG farverne  099, 067, 201, 075 og 95. 

 

Inspiration 4

 

Anjas sidste kort for i dag er uden farvelægning, og i stedet proppet med designark og diecuts, samt teksten fra stemplet.

Der er brugt stjerne dies, blonde hjerte, banner - smalle, rektangel dies, samt tag die - farveprøver på kortet. Og læg lige mærke til detaljen med de små blade fra paillet blandingen Anja har sat på snoren. 

 

Vi håber at I blev lige så begejstret for Anjas inspiration med 2. advent, som vi blev. 

Husk endelig også at se med når Janni går live her kl. 10.00 med indholdet af 2. advent. Janni vil også vise jer Anjas kort under liven, og mon ikke hun også kaster sig ud et nyt projekt med pakken også.

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. Papiret kan fra i dag kl. 10.00 købes i shoppen. Vi har et begrænset antal, så de er i salg så længe lager haves. 

I morgen fylder vi bloggen med adventsinspiration fra Nadja, så husk endelig at kigge forbi.

Glædelig 2. søndag i advent.

 

Husk du kan deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Følge endelig med alle andre dage i december hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i vores adventskalender album i Guld Club Facebook gruppen.