Blomsterhilsner

I dag har vi et smukt blogindlæg klar til jer med 3 fine kort fra papirdronningen Anja - et blogindlæg fyldt med de smukkeste farvelagte blomster diecuts.

De smukke blomster kort er lavet med minimal brug af designark, til genglæd er de fyldt med den lækreste Zig farvelægningen, som giver et fantastisk akvarel look.

 

Inspiration fra Anja B 

 

Blomsterhilsen

Anja har lavet et firkantet kort, fint bygget op med firkant dies i designark, med de nye tillykke cirkel dies som hoved fokus. Cirklerne er lavet ved brug af basic cirkel dies, sammen med de nye tillykke cirkel dies, der kun præger/skærer teksten i cirkel.

De nye skønne grønne efeu diecuts og lyselilla stedmoderblomster pryder cirklerne, sammen med blomsterhilsen teksten.

 

Kortet er lavet med en skråfold så det kan stå som et staffelikort, ved hjælp af de orange dots. Inden i kortet har Anja igen brugt de nye tillykke cirkel dies, en virkelig fin ekstra detalje, som giver et rigtig fint udtryk

 

Til farvelægningen har Anja her brugt Zig tusser, og det har hun gjort med et smuk abstrakt akvarel udtryk. Farverne er lagt på i lag sammen med vand på akvarelpapir, i stedet for at blende farverne sammen.

Zig farverne Anja har brugt er 044 og 045 til bladene, samt 050, 081 og 803 til stedmoderblomsterne.

 

Mors dag

Anjas andet kort, er et mors dag kort, med den smukkeste blomsterkrans, bygget op omkring en cirkel die, med et væld af diecuttede blade og blomster i sarte pasteller.

Blomsterkransen er bygget op med blade 2 dies, blade 4 dies, blade 6 dies, blomster 1 dies, tulipan dies og rose dies

 

Anja har også her brugt den samme fremgangsmåde med Zig farvelægningen på akvarelpapir så blomster og blade har fået det smukkeste sarte akvarel look.

Her er rosen og den lille blomst farvet med Zig  028, 200, 201, 081, 083, samt 803. Blomsterknoppen i den lille blomst er farvet med 066 og 075.

 

Her ses de forskellige toner af grøn bladene har fået, til det har Anja igen brugt 044 og 045.

Den smukke sart lyserøde tulipan er farvet med 028, 200, samt 201.

 

Her ser vi den store bloms fra blomster 1 dies, der har fået en fin blå tone fra Zig 036 og 302.

Læg mærke til den fine detalje med at Anja har stemplet mors dag teksten, for derefter at klippe den ud, så den får den fine skygge om var det en diecuttede tekst. Den skønne tekst i midten af cirkel er fra samme tekststempel.

 

Kalla liljer

Tredje og sidste blomsterkort for i dag, er igen bygget op omkring tillykke cirkel dies, og fint pyntet med de smukke nye kalla liljer, stedmoderblomster og efeu ranker.

 

Anja har tilføjet fine små detaljer med den firkantet lysegrønne ramme, samt en blonde cirkel ramme i midten - det giver kortet en fin indramning og ekstra fokus på blomsterne som er holdt i sarte farver.

 

Farvelægningen på kortet her er igen lavet på akvarelpapir holdt til Zig 044, 045, 050, samt 073.

Zig 073 er en fin sart vanilje tone, som giver alle blomster og blade på kortet her et fint cremede look. Det står i en flot kontrast til den mørkegrønne der er lagt rundt på efeu rankerne.Det er svært ikke at få en fornyet kærlighed til de diecuttede blomster, efter at have set Anjas eventyrlige farvelægning af dem. Det var ihvertfald den følelse vi sad med, da vi modtog Anjas smukke kort. Og vi håber I nu sidder med samme fornemmelse.

Rigtig god og kreativ torsdag.