LEVEL UP

I dag har vi fornøjelse af Anne-Sofie med et lækkert gamer kort, her på bloggen.

Vi skal se på et kort, med et anderledes fold, mavebælte samt brug af stencil og Copic farvelægning.

Rigtig god fornøjelse

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Halløj… Glædelig bagjul og rigtig godt nytår.

Jeg starter mit første blogindlæg for i år med Gamer tema og en lidt anderledes fold på kortet. Det er lavet med hjælp af de seje gamer stempler, murstens stencil, lidt tekst stempler, lidt Distress Oxide og selvfølgelig Copic.

 

 

Lad os komme i gang med processen....

Jeg lagde ud med at farvelægge alle motiverne fra Eat, Sleep, Game, Repeat, samt Level up jeg skulle bruge til projektet, og se lige hvor fine ballon bogstaverne (også) passer hertil.

 

Herefter bonefolder jeg min base med et falseben, som ses på den lidt hjemmelavede tegning.

 

Selve basen er 27 x 15,5 cm. Og den kommer til at se således ud når den er foldet efter målene.

 

Så skal der mures.. den lyseste grå, pumice stone ligger cementfugen, eller basen om man vil. Det giver en flot effekt hvis man holder midten forholdsvis fri for sværte. Hernæst ligges murstens stencil over og der sværtes med iced spruce med forholdsvis let hånd. Jeg har til baggrunden her valgt Three Scoops akvarelpapir, og har selvfølgelig brugt de lækre blending børster til projektet.

Til sidst sværtes kanterne ganske let med black soot. På samme måde har jeg lavet stykkerne til forsiden, målt og skåret dem til sådan der er plads til en lille hvid kant uden om det hele.

 

Inden det hele limes fast er det mattet på sort karton, det giver “ro” for øjet. Og apropos ro for øjet, har jeg undladt splat. Men det kan man jo gøre som man vil.

De fleste af de farvelagte motiver har jeg placeret indeni kortet som en lille surprise når det åbnes. Den lille prik over iˋet her er den lille taleboble der sneg sig ind i toppen syntes jeg.

 

Udenpå passer Game, Eat, Sleep, Repeat teksten perfekt i venstre side, mens det lodrette tillykke passer fint ned af det hvide lodrette stykke.

 

Mavebæltet er lavet af et hvidt stykke 23,5 x 3 cm. Igen med en sort matte under og samlet med guld perlemor stjernen ovenpå således samlingen ikke er synlig nogen steder.

 

 

Det hele giver helt sikkert nok lidt mere mening når det ses på den lille video her:

 

Det var alt for denne gang. Jeg håber virkelig ideen kan bruges om ikke så til alle andre spændende temaer.

Vi “ses” her, der og alle vegne

//Anne-Sofie