Smiley foldekort

Så er det endelig torsdag igen, og vi har i dag et nyt blogindlæg klar til jer, fra dygtige Anja.

Anja har lavet et skønt smiley foldekort til os - fyldt med designark selvfølgelig - og vi skal også se nogle små fine detaljer undervejs.

Lad os se hvad Anja har til os 

 

Inspiration fra Anja B 

 

Vi er ret begejstret for Anjas kort her, se bare lige engang på den glade smiley med den fine brille der kigger ud på os.

 

Selve kortet er bygget op på en firkantet kortbase, der måler 13,5x13,5 cm, samt en kortbase på 10x10 cm. Kortbaserne er sat sammen, så de folder ind over hinanden, når kortet lukkes. Anja har brugt designark fra blokken Babyboy, samt smagen af citron.

Forsiden er lavet med den lille kortbase og måler 10x10 cm. Her har Anja sat designark skåret med firkant die, samt skåret et hul med Smileys - Happy, så vi får et kig ind i kortet. 

 

Når selve kortet åbnes, tages brillerne med, da de sidder fast på forsiden, og vi kommer ind til det smilende ansigt. En rigtig fin detalje, hvis I spørger os.

Der er skåret 4 cm af den store kortbase vi er kommet ind til, så det passer med at der kan bruges rektangel dies til de designark der skal sidde der. 

Anja har skåret sin smiley ud i gul karton, og har til briller, øjne og mund brugt sort karton. Læg mærke til den søde detalje med øjenbryn, de er rent faktisk fra de øjne der er på vores anden smiley die Party & kisses 

 

Inden i kortet har Anja forsat stilen med designark og dies. På indersiden af kortet er Happy smiley igen brugt, her med hjerte øjne skåret i rød karton, og til munden er der brugt bronze perlemor.

 

Midt i kortet hvor de 2 kortbaser sidder over hinanden har Anja sat et væld af talebobler, både ovale og rektangel, og de er alle skåret i hvid karton. Endnu er skøn detalje, for det er da en rigtig fin måde at skrive teksten til modtager af kortet - ja og så behøver man jo faktisk ikke skrive så meget heller.

 

Vi håber Anja kort har inspireret til et foldekort, kort med vores smileys, eller måske til brug af flere designark.

Rigtig god og kreativ torsdag!