Let them eat cake

Denne torsdags blogindlæg kommer fra Nadja. Hun vil i dag vise os et skønt Scrapbooking layout hun har lavet i skønne pastelfarver

 

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever
 

 

Let them eat cake - når det eneste man ønsker sig at spise på sin 13 års fødselsdag, er en Othello lagkage.

Jeg har til dette layout valgt et designark som er simpelt, hvid med gule splat. På mit billede er der gule og blågrønne farver, så dem har jeg taget udgangspunkt i da jeg valgte papir. 

 

Selve designet er efterhånden er en god gammel kending. De fleste bruger deres rester, men da jeg ikke havde rester, tog jeg hele ark med ind på køkkenbordet, fandt en frokost tallerken og tegnede store cirkler på hvert ark med blyant. Da jeg vidste at jeg kun skulle bruge cirka en fjerdedel af hver cirkel tegnede jeg med let hånd og blyant, så jeg kunne viske blyantenstregen ud og gemme resten af papiret når jeg havde klippet den del jeg skulle bruge. Og så gik jeg i gang med at klippe "lagkage stykker" i de seks forskellige designark. 

 

Stykkerne har jeg samlet på må og få, men så de i yderkanten danner en cirkel igen. Midten har jeg dækket med mine to hjerter, lavet med blonde hjerte die som har den fine blondekant der minder om den kageserviet jeg har sat ind her og der langs cirklens kant. Under hjerterne ligger papirstykkerne  ikke spids mod spids, og det er derfor nødvendigt at dække midten med pynt eller tekst, som her. 

 

 

Teksten er skåret med Gold Club 2 års jubilæums alfabetet, i samme designark som de sorte stykker i cirklen. Til slut har jeg pyntet med gule enamel dots.

 

Jeg håber at I alle får en fantastisk torsdag.

 Smil fra Nadja 

 

Her finder du en samlet materialeliste over de produkter Nadja har brugt på kortet.