DANSKE STREGER

I dag fejrer vi at DANSKE STREGER udkommer med deres 3. udgivelse - en ægte kærlighedsudgivelse - og hvorfor gør vi så det, tænker du måske?

Det gør vi fordi, Camilla er en af de 5 danske designere bag brandet DANSKE STREGER, og i den anledning vil dele en masse inspiration med jer, med deres nye udgivelse.

Du finder den nye kærlighedsudgivelse fra DANSKE STREGER lige her

 

 

Designteamet har selvfølgelig fået lov til at lege med den nye udgivelse, og de har lavet en masse skønne kort, og her vil vi vise et lille udpluk af dem. 

 

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Anne-Sofie har lavet et smukt hjerte tag, med de 2 søde fugle, i en fin og enkel stil, der virkelig lader den flotte farvelægning af fuglene komme til deres ret.

 

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Vibes skønne kort får tankerne hen på vilde farverige fugle, der hygger sig i regnskoven, blandt de store frodige blade. Vibe har brugt Polaroidramme, Blade 5 die, samt Du er sød die til opbygningen af sit kort.

 

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

Nadja har lavet et skønt pastel shakerkort i fine lyserøde toner, med en masse die-cutting. Ud over den nye udgivelse, har Nadja brugt Hjerte baggrund die, Lille sløjfe die, Elsk mig pailletter, samt Smalle banner dies, til sit skønne kort.

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Janni har lavet et enkelt shakerkort i sort, hvid og gul, og har på kortet her kombineret 2 af stemplerne fra pakken, sammen med den tilhørende hjerte tag die. Til shakeren har Janni brugt Smagen af lakrids pailletter, og små hjerter skåret med den nye die i Smagen af citron - dot/rug.

 

Har du lyst til at vide mere om DANSKE STREGER, kan du finde dem på Facebook, lige her

 

Kreative torsdagshilsner

fra hele teamet