Studentertid

Så er der studentergilde på bloggen - eller i hvert fald en masse skønne ideer fra Merete, til hvordan du kan lave studenterkort, tags og skønne bordkort til den stor dag.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Merete Qwinten - @krea_merete

 

I disse uger springer årets studenter ud, og det var derfor oplagt at mit blogindlæg blev inspiration til kort, tags og bordkort til studenten.

Jeg har brugt det nye designpapir til mine projekter. Jeg ved, at huerne fås i mange forskellige farver og pynt alt efter hvilken uddannelse man har taget. Men jeg har dog valgt at holde mine farver i de klassiske blå og røde nuancer, og har valgt at bruge 'smagen af blåbær', 'smagen af hindbær' og 'smagen af eukalyptus' (til bladene). 

 

 

 

På begge kort har jeg lavet en blomsterkrans som danner rammen omkring studenterhuen. Jeg har brugt en del forskellige blomster og blade for at skabe lidt ‘liv’. 

 

 

 

Begge kort er ligeledes pyntet med teksten 'årets student' og det er sammensat med årets fra 'årets konfirmand', samt 'student' die.

 

 

De forskellige blade er fra: efeu blade dies, blade 2 die og blade 4 die, og blomsterne er fra disse sæt: blomster 1 dies, jordbær med blomst die og urtepotte die. I midten af hver blomst har jeg brugt henholdsvis guld og sølv enamel dots. Det er så fint til de sarte hvide blomster.

 

Jeg har lavet to forskellige tags. Det ene er lavet med den store studenterhue, hvor jeg har lavet et hul i hjørnet og sat en lille snor igennem. Det andet tag er lavet med den lille tag-die og den lille studenterhue, så fint og enkelt.

 

Til bordkort har jeg igen brugt den store studenterhue die. Har har lavet et lille kort som jeg har klippet til i målene, så det lige akkurat passer på bagsiden. På den måde kan det stå op, og man kan evt. skrive navn på. Man kan også sagtens bruge det som blomsterkort, eller endnu et lille tag.

 

Det var lidt inspiration fra mig til jer i dag, tak fordi I kiggede med.

Skønherlige hilsner

Merete