Adventspakke 1 - Inspiration fra Vibe

I dag kan vi præsentere Vibes skønne inspirationskort, med indholdet fra 1. adventspakken for jer.

Vibe har tryllet 3 lækre kort frem til os, med sine fine ideer med 1. adventspakken, dem kan I godt glæde jer til at se.

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Godmorgen alle sammen. 

I dag har jeg fået lov at dele inspiration med pakken for 1. søndag i advent. Og sikke da en lækker pakke. Det er vist ingen hemmelighed at jeg er ret vild med farverne i All you need is love designpapiret, så at få en pakke med flere ark i de samme lyserøde og røde nuancer er helt fantastisk. Derfor er mit første kort også ret så lyserødt.

 

Inspiration 1

Jeg har diecuttet baggrunden med den næststørste blonde rektangel die. Det efterlader en hvid kant på kortet i A6 størrelse, som giver en meget fin effekt. Derudover har jeg brugt hjertedies. Den største har jeg diecuttet ud af vellum og den næststørste har jeg brugt på design papir fra pakken. På det næststørste hjerte har jeg brugt den fine skriftstencil der var med i pakken sammen med texture paste. Teksten ”Love you” kommer fra Kat 2 stempelsættet og til selve banneret har jeg brugt den mindste af de smalle banner dies.

 

Blæk, fjerpen mm er farvelagt med copics. Fjerpennen har fået en lille sløjfe på og hjerterne flyver op ad blækbeholderen – det er i al fald tanken at det skal se sådan ud

 

Inspiration 2

For at al min inspiration ikke skulle blive al for pusse-nusset og lyserødt har jeg på mit andet kort anvendt mere brune og gråsorte nuancer. Jeg har diecuttet et af de beige designark fra pakken med den største rektangel die. Kanterne har jeg sværtet med Gathered twigs og ground espresso sværte. De samme farver har jeg også anvendt sammen med stencilen fra pakken.

 

Derudover har jeg fortyndet lidt black soot sværte med vand til at lave lidt splat med. Rent tilfældigt fik jeg tabt en lidt større klat, som ret heldigt ligner en blækklat (Den er halvt skjult bag blækbeholderen på det færdige kort). Igen har jeg farvelagt blækbeholder og fjer med copics og for at de kunne have et sted ”at stå” på kortet er der kommet et par striber sort og sortstribet washi tape på også. Teksten ”En kærlig hilsen” er heat embosset med hvidt embossing pulver.

 

Inspiration 3

Mit sidste kort er et kort uden farvelægning. Her har jeg brugt de firkantet blonde dies på en 12,5 X 12,5 kortbase. Det nederste mønster papir har fået lidt spun sugar sværte i kanterne og teksten er stempel i midten med picked raspberry. Derefter har jeg diecuttet en masse fjer ud af designpapiret og på den måde lavet mit eget mønster papir.

 

Jeg håber I er blevet inspireret og I får en rigtig god kreativ dag

/Vibe 

 

Husk endelig at deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe