Three Scoops julekalender - Låge 2

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

Så ramte vi december måned, og det betyder at vi endelig kan tage hul på 1. adventspakke. Ihhhh, elsker bare krea-overraskelser og denne 1. adventspakke har da helt klart været ventetiden værd <3  Super sød luftballon og skønne tekster.

Jeg har lavet 3 kort og et stort tag med pakken som jeg vil vise jer her.

 

INSPIRATION 1

Lad os starte med det søde tag. Her brugte jeg den store tag-die på det blå himmel design ark og på et stykke Neenah papir. Derefter brugte jeg de 2 sky-dies på den tag jeg lavede i Neenah for at lave sky-kanter i top og bund af mit tag. Jeg stemplede den lille tekst på topstykket, inden jeg satte dem fast med 3D puder. Luftballonen er farvelagt med Copic: RV000-RV10-RV02, C0-C1-C3.  

 

INSPIRATION 2
Mit første kort måler 13,5x13,5 og er lavet på samme måde som mit tag. Baggrunden er skåret i det lyserøde himmel design papir med den største firkant-die. Jeg skar også et stykke i Neenah, som jeg derefter skar over med en sky-die. Jeg stemplede teksten på skyen inden jeg satte det på med 3D puder. De små skyer har fået lidt farvelægning med Copic RV000 i kanten. Luftballonen er farvelagt med Copic G000-G00, C0-C1-C3.

 

INSPIRATION 3
Mit andet kort måler 10,5x14,8, og der har jeg skåret det prikkede blå design papir ud med den største rektangel-die som er brugt til baggrund. Den skønne butterfly er skåret i det ternet design papir og til det brugte jeg sløjfe-dien. Jeg skar et stykke Neenah med den 3. mindste cirkel-die, stemplede teksten ovenover, og satte butterfly’en ovenpå cirklen.

 

INSPIRATION 4
Sidste kort for denne gang måler også 10,5x14,8. Baggrunden er skåret i Neenah med den største rektangel-die, og sat på kortbasen med 3D tape. Teksten er stemplet direkte på baggrunden med VersaFine CLAIR Nocturne. Luftballonen er farvelagt med Copic C0-C1-C3, V000-V01-V12, og sat på baggrunden med 3D puder.

Jeg håber mit indlæg gav dig lidt inspiration.

Ha’ en fantastisk dag.

Hilsner Janni