Julehjertekort

Vi bliver igen i denne uge, forkælet med et torsdags blogindlæg fra papirdronningen Anja. Og i dag skal vi se på et skønt julekort, med vores nye 'Julehjerte kræmmerhus' - og selvfølgelig en masse papir.

 

Inspiration fra Anja B 

 

 Et skønt julekort, med masser af dansk julestemning!

Anja har til kortet her, skåret en firkantet kortbase af vores hvide kortkarton, og bygget et kort i masser af lækre lag.

Basen er pyntet med udstansninger i blonde firkant og firkant. Midt på kortet har Anja udstanset en fin blonde cirkel, som derefter er præget med god jul cirkel die. Næste lag er et grønt mellemstørrelse blondehjerte. Selve hovedelementet på kortet er selvfølgelig vores nye julehjerte kræmmerhus.

 

Julehjerte kræmmerhuset er lavet så det kan fyldes med pynt og hænge på juletræet. Så for at kortet ikke bliver for tykt, har Anja justeret lidt på siderne og halveret bredden på det. Det gør at der stadig kan puttes pynt ind i hjertet, og det kan stadig puttes i en kuvert.

Julehjertet er fint pyntet med grangrene udstansninger, sammen med de nye slikstokke.

 

Omkring hanken på julehjertet har Anja sat en masse grønne udstansninger, så man fornemmer det sidder på en en gren. Udstansningerne er lavet med vores grangrene dies, og den nye kristjørne die.

Anja har brugt en god blanding af designark og perlemors karton i farverne: 

 

Vi håber Anjas kort kunne inspirere til hvordan det nye julehjerte kræmmerhus også kan bruges.

Rigtig god og kreativ torsdag.