Spooky latte to-go

Halloween nærmer sig med hastige skridt og i den anledning har vi endnu et skræmmende lækkert blogindlæg fra dygtige Anne-Sofie.

Rigtig god fornøjelse! 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Boo - og tak for kaffe.

 

Jeg er jo ligeså meget en Halloween tosse som jeg er en juletosse. Så i og med vi skriver oktober måned skulle der selvfølgelig være plads til Halloween denne gang. Jeg syntes vi har så meget fint Halloween i år. Både alt det skønne nye, men også fra tidligere udgivelser og ideerne stopper jo bare slet ikke. I dag har jeg lavet spooky latte to-go med Cafelatte stempel sættet.

 

Jeg lagde ud med at stemple/klippe hvide kopper/baser af det lækre tykke 30x30 karton og herefter låg i sort karton. Låg er lavet i 2 lag sådan at det yderste fremstår lidt 3D.

 

Med græs die har jeg lavet hår i hvidt karton og øjnene er lavet med henholdsvis de små cirkeldie i kagehus og kristjørn dies.

 

Selve kopperne er sværtet med Distress oxide twisted citrus og moved lawn. Til sidst en lille anelse black soot.

 

Den ene kop er lavet som shaker med halloween blanding som indeholder både spøgelser, spindelvæv og flagermus. Den anden holdt enkel med Boo stempel fra spøgelsessættet.

 

De er sat på tags som er skåret i samme tykke hvide karton (den tykke akvarel er også fremragende til dette formål) og har fået murstensmønster af stencil med Distress oxide iced spruce, pumic stone samt black soot.

 

Papiret i top er smagen af græskar og det samme er den forreste aflange tag. På denne er der brugt ballon bogstaver til Boo (lavet på sort karton med hvid embossing) med både det store og lille sæt og trick or treat (stemplet med VERSAFINE claire) er fra det lille slikkepind stempelsæt. Derudover blev der tilføjet lidt spindelsvæv.

 

 

Jeg ønsker jer alle en (U)hyggelig halloween - tak for kaffe og vi ses snart igen.