Hip Hip Hurra

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Som rosinen i pølseenden for denne måned er det i dag min tur på bloggen.

Vi skal i dag lave et sjovt kort med en anderledes åben/luk og overraskelse indeni.


 

 

 Lad os se på hvordan kortet er bygget op

Som det første har jeg lavet en ganske almindelig A6 kortbase og med firkant die, nr. 6 indefra, laves et vindue på forsiden. Udstansningen gemmes, den skal vi bruge senere.

 

Forsiden er beklædt med 'Smagen af lavendel - splat' udstanset med den næst største rektangel die. Husk også at lave vinduet med firkant die - og gem den udstansede del.

Derefter fandt jeg den fine 'Smagen af mint - gradient' frem, den syntes jeg går godt til lavendel. I mint har jeg udstanset den største banner - samt skåret en bane i samme bredde som banneret.

 

Modparten fra firkanterne vi udstansede tidligere, skal vi nu bruge. Den er først beklædt med den rest lavendel vi fik fra forsiden. Og så har den fået en ramme i mint, udstanset med firkant die, nr. 5. + 6 indefra.

Banneret, samt den ekstra bane jeg lavede i mint, sættes nu fast på bagsiden af den udstansede firkant. Den skal bruges til vores åbne/lukke funktion på forsiden.

 

Nu placeres firkanten inden i det åbne kort - og inden den sættes fast på bagsiden af kortet - skal den tilpasses. Det er vigtigt den passer ind i vinduet vi lavede på forsiden af kortet. Når det passer - kan den ekstra bane, sættes fast med tape, via det lille buk på bagsiden af kortbasen. 

 

Her er kortet lukket, og man kan se at banneret er ført igennem vinduet, med firkanten - og går igennem til folden på bagsiden. 

Derefter er det bare at pynte kortet. Jeg har på mit kort valgt at pynte med Dannebrog banner, og den søde pige fra 'Magi og lærdom' sættet. Teksterne på forsiden er store og små ballonbogstaver der er heat embosset med hvid på rød karton - og stempelteksterne indeni kortet er fra 'Kæmpe stort tillykke' samt 'Hip hurra det din fødselsdag'.

 

Med ønsker om en kreativ torsdag,

Anne-Sofie