SURPRISE-PAKKE 19 // Påske & Pasteller

Vi slutter hvor vi startede med surprise-pakke 19 - nemlig med inspirationskort fra Janni.

Janni har haft fat i sine Copic og vil her vise lidt nye små fine inspirationskort farvelagt med dem. Der vil også være lidt deling af Copic farvekoder undervejs.

 

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

I dag vil jeg vise lidt nye ideer jeg har fået med den skønne surprise-pakke 19 - denne gang med Copic farvelagte motiver.

Lad os se på herlighederne 

Der har været godt gang i pastellerne, og det vidst ret tydeligt at den lille kylling der basker med vingerne er min favorit ik.

 

 

Mariehøne shakerkort

Her har jeg lavet et lille A7 shakerkort med de søde mariehøner. Min baggrund i kraft er udstanset med A7 blonde, og mariehøne papiret med A7 die. Kortet er lavet som et helsides shakerkort - hvor hele A7 baggrunden er beklædt med cellofan og fyldt med pailletter. Pailletterne er smagen af pistacie, de passer så fint i farven på papiret.

Mariehøner er farvelagt med R39-R37-R35, B000, E13-E11-E21-E30, R20, C5-C3.

 

 

Påske shakerkort

Her har jeg lavet et kort helt magen til det tidligere - dog med andet motiv, samt papir. Min baggrund igen i kraft og udstanset med A7 blonde, og påske papiret med A7 die. Kortet er lavet som et helsides shakerkort - denne gang fyldt med pailletblandingen i pasteller fra julekalender 2023. 

 

Kortet er pyntet med en hvid smal banner, med den skønne tekst fra pakken. Over banneret er der sat en fin fjer ind, og derpå sidder den søde lille kylling og smiler.

Kyllingen er farvelagt med W5-W3-W1-W0, R20, Y38-Y11.

 

 

Den gule ballon

Her har jeg lavet et mini slimline kort, i gule og blå toner. 

Baggrunden er udstanset i smagen af citron - diagonale striber, med mini slimline blonde die. Derpå sidder en baggrund i 300g. akvarel, udstanset med mini slimline die.

Den fine himmel er lavet ved at jeg først har brugt tumbled glass distress oxide, på akvarel baggrunden. Da den var helt tør, brugte jeg stencil himmel, sammen med en spartel og texture paste. Da jeg ikke synes skyerne blev tydelige nok, gav jeg den et lag med hvid sværte - igen først når overfladen er helt tør!

 

Jeg synes godt det kan ligne at den lille kylling holder en ballon, med de baskende vinger, så det skulle selvfølgelig afprøves.

Den lille hjerte ballon er fra Lad festen begynde stemplet, og passer fint i størrelsen til kyllingen. Efter de er farvelagt satte jeg dem på 3d puder, og tegnede en sort snor - og den er gemt lidt bag skyerne for at prøve at skabe lidt dybde i kortet.

Jeg har farvelagt med 

Kylling: W5-W3-W1-W0, R20, Y38-Y11.
Ballon: Y21-Y11-Y0000.

 

 

God påske hilsner

Her er endnu et lille A7 kort - det er altså så fin en størrelse kort.

Blonde A7 baggrunden er udstanset i kraft,og til det grønne papir har jeg brugt A7 die. Den grønne baggrund er derefter udstanset med tre græs dies.

 

Motiverne jeg har brugt på kortet er fra pakken, samt påske cupcake stemplet. Jeg fik ideen med at kyllingen skulle stå med god påske skiltet - og det endte da meget godt. Det lille til dig fra mig stempel er fra det lille til og fra stempel.

Farvelægning

Kylling: Y21-Y11-Y000, R20, Y38-Y11. 

Cupcake: W5-W3-W1-W0, R20, YG41-YG11, B00-B000, V01-V000, E43-E42.

 

 

Påske slikpose

Slikposen her er lavet under mine lives i denne uge, så måske du allerede har set den. Den er bygget op på samme måde som slikposen i søndagens blog inspiration.

Jeg har udstanset fire store tags. Et til forsiden, et til bunden, og to til bagsiden. Tagget i bunden er skåret til, så det er 8cm langt, og så har det fået en fals 2cm inde i hver ende. Så når de tapes/limes sammen er bunden 4cm. Bagsiden er lavet i 2 farver, for at man - når slikket er taget ud, ikke bare kigger ind på en hvid side. De 2 bagsider klistres sammen, inden posen samles.

Inden jeg samlede de, nu tre dele, skar jeg et hul i forsiden med 4. mindste oval die

 

Jeg har som pynt brugt den fede kurv, dog uden hanken - for på den måde ligner det at slikket står nede i kurven. Kurven er fyldt med søde kyllinger der kigger ud over kanten.

Til farvelægning har jeg brugt 

Kurv: E13-E53-E51-E50, E41.
Kyllinger: Y21-Y11-Y000, R20, Y38-Y11.

Stofkanten af kurven er stemplet med teksten fra påske die-sættet, og den udstansede påske tekst fra samme sæt er sat lige under.

 

 

Fra bagsiden ses det ternede papir, som kan bruges til en lille personlig hilsen til modtager.

   

Tusind tak fordi I havde lyst til at kigge med.

Rigtig god - og kreativ weekend.

Kreative hilsner

Janni

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med surprise-pakke 19 på inspirationsbloggen for denne gang. Husk du altid kan gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.