Herlige havdyr

I dag har Merete fyldt bloggen med de herlige havdyr, samlet i et fantastisk shadow box kort.

Kortet er lavet som et 'Velkommen Baby' kort, men som Merete også skriver kan det med lidt ændringer, anvendes til alle lejligheder - med alle slags motiver.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Merete Qwinten - @krea_merete

 

Halløj med jer. 

I dag skal vi se på et kort som jeg er blevet inspireret af på Pinterest. Kortet er et shadow box card med havtema. 

Jeg har tilpasset kortet så mål og dies passer med vores slimline dies.

Kortet er stort, men det er virkelig smukt. Det kan indeholde mange ting, og det er derfor ekstra specielt at give væk. Jeg har lavet dette kort som havtema, men det kan selvfølgelig bruges til mange, mange flere og sjove kort - det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Jeg har brugt alle dies som udkom med juni måneds havtema udgivelse: søstjerne og musling, tang, sten, muslingeskal, blæksprutte, fisk og vandmand dies

 

Til at starte med har jeg lavet en base. Da kortet er stort har jeg været nød til, at sætte for- og bagside sammen af to dele. Basen er lavet af hvid karton 300gr. 

 

Til selve boksen på indersiden af kortet har jeg lavet to sidestykker og et forstykke. 

 

Jeg har brugt rektangel die til at lave hul med i forstykket.

 

Inden i kortet har sat to stykker ‘smagen af havet’ udstanset med min slimline die, og placeret dem på hver side. Den ene side har også fået et hvidt skrivefelt med blonde kant.

Jeg limer alle mine tre stykker til min boks sammen. Når limen er tør limer jeg boksen ind i kortet, så det går helt op til min bøjning i midten af kortet. Det er vigtigt at det går helt op til, ellers er kortet ikke til at åbne og lukke. Når det sidder godt fast limer jeg boksen på i den anden side. Har du det bedst med at bruge tape, så kan du også sagtens gøre det.

 

Jeg har brugt hav dies til at lave bølger med i midten af boksen. Vil du lave et andet tema kan du bruge græs, bakker, eller hvad der nu passer bedst.

 

På forsiden har jeg brugt blonde slimline dies, muslingeskalbaby die med tilhørende stempler, enamel dots - pastel og den lille sløjfe.

  

Det var alt hvad jeg havde at inspiration til jer i dag. Tak fordi I kiggede med.

Skønherlige hilsner fra

Merete

 

Designpapiret jeg har brugt på kortet: