Fars værktøj

I dag finder vi inspiration fra Anja her på bloggen. Anja har lavet et virkelig lækkert fars dags kort - men ideen til kortet kan uden problemer bruges som fødselsdagskort til far - eller manden i dit liv.  

 

Inspiration fra Anja B 

 

Anja har bygget sit kort op som en værktøjstavle, og for at få den rigtige effekt har hun brugt beige mosgummi, så der kommer lidt dybde i den. Selve tavlen er udstanset med vores hjerte baggrund die. Tavlen er sat op på 'væggen' med de små skruer fra vores skruetrækker die.

Som overskrift har Anja brugt 'skål' diecut - og hvorfor hun har det, vil du se når vi senere åbner kortet.

 

 

Værktøjstavlen er fyldt med værktøj, hammer, svensknøgler, skruetrækker og universaltang. Stangen Anja har hængt værktøjet op på er skåret med en del af vores værktøjskasse, og det samme er det lille skilt med teksten 'Handyman'.

Til værktøj har Anja brugt perlemors karton i rød og sølv, samt sort ensfarvet karton. Værktøjet er sværtet let med hvid sværte, på det sorte karton, for at give det det rigtige udtryk

 

Når kortet åbnes finder vi den fede værktøjskasse, som Anja her har fyldt med fine ølflasker udstanset med vores flaske dies. Og det er her at 'skål' på forsiden kommer til sin ret.

På indersiden i kortet har Anja indrammet teksten fra fars dag stemplet i et fint rødt perlemors hjerte.

 

Anja har givet værktøjskassen lidt ekstra detaljer, ved at sætte et udstanset bræt ind på hver af skillevæggen i kassen. På den måde får man rigtig fornemmelsen af at den er lavet af brædder.

På fronten af kassen sidder fars dag teksten som Anja har klippet ud. Skal du i stedet bruge kortet til en fødselsdag kan der jo sagtens stå tillykke eller hvad du synes passer.

 

Vi håber du ligesom os bliver inspireret til herrekort med værktøj, værktøjskasse og flasker.

Rigtig god og kreativ torsdag.