Smagen af Copic

Denne torsdags blogindlæg kommer fra Janni.

Janni har i sommerferien, som lovet i vores Gold Club, leget med Copic og designark - og fundet de farvekombinationer hun synes matcher vores 'Smagen af' designark bedst. Så vi skal altså ikke smage på Copic - men finde Copic kombinationer der matcher smagen af vores designark.

Du finder vores designark serier lige her 

Og inden du hopper videre til Copic kombinationerne, vil vi lige nævne at vi har 10% rabat på vores Copic kategorier resten af ugen.

Copic Ciao

Copic Sketch

Copic Ink

Vi håber dagens blogindlæg kan inspirere, rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 
 

Så er sommerferien slut - og jeg kan endelig vise jer et af de krea-projekter jeg har hygget mig med i ferien. Jeg har nemlig nu fået lavet mine længe ventede Copic farvekombinationer færdige. Jeg har virkelig været mange kombinationer igennem - og har fundet frem til dem, jeg synes matcher vores skønne 'Smagen af' designark bedst.

Se lige engang på den regnbue af lækre farver fra designarkene - jeg er vild med det!

 

 

Jeg har til mine farvekombinations kort, brugt den store tag-die og udstanset et stykke Neenah, samt 'Dots' designark i hver farve. Derefter har jeg udstanset toppen til det store tag i 'Gradient' designark, igen i alle de forskellige farver. På den måde kan jeg nemt finde den farvekombination jeg skal bruge.

På det udstansede Neenah tag har jeg med Memento stemplet farveprøver - butterfly, samt brugt farveprøver stemplet til mine kombinationer. Og så er der bare tilbage at få farvekombinationerne på.

Jeg har til mine farvekombinationer valgt at bruge 4 toner i hver farve, men det er muligt at tilføje både lysere og mørkere toner. Og selvfølgelig også muligt kun at bruge nogle af tonerne.

Når jeg farvelægger med Copic, starter jeg for det meste med den lyseste farve og arbejder mig op mod den mørkeste skygge. Men alle farvekombinationer kan selvfølgelig anvendes uanset hvordan du farvelægger.

 

GUL - ORANGE

Smagen af citron, karry, fersken, appelsin og græskar:

 

LYSERØD - LILLA - RØD 

Smagen af pæoner, lavendel, aubergine, jordbærguf, hindbær og kirsebær:

 

BLÅ 

Smagen af blue boblegum, havet og blåbær:

 

GRØN - MINT 

Smagen af mint, pistacie, oliven og eukalyptus:

 

BRUN - GRÅ - SORT 

Smagen af cafelatte, chokolade, mild lakrids, peber og lakrids:

 

 

Jeg håber mine farvekombinationer kan inspirere, og måske hjælpe med at finde de Copic kombinationer der matcher vores designark. Og hvem ved - måske jeg finder på flere hen ad vejen.

Tak fordi du så med.

Kreative hilsner

Janni