Forårsfriske ballonkort

I dag er en dejlig dag. Det er torsdag. Det er min fødselsdag. Solen skinner over København. Jeg spiste varme hveder til morgenmad;). Der er kun to dage til maj-udgivelsen lander i webshoppen. OG (trommevirvel) det bedste af dagen er, at jeg kan præsentere et nyt designteam-medlem hos Three Scoops. 


Jeg har længe fulgt Vibes kreative ideer og skønne kort på hendes instagram handmadekindnessdk. Vibe er en mester i at farvelægge  - og det gælder både med farveblyanter, copics og zig - og så er hun eminent til at designe kort med små finurlige fortællinger. Jeg glæder mig over at Vibe vil være en del af teamet.

Hilsner Camilla

Byd velkommen til Vibe, som selvfølgelig også er bag dagens torsdagsblog. 

 

 

Blogindlæg af Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

I dag er jeg på bloggen med et enkelt ballonkort fuld af forårsfriske farver.

Jeg startede med at lave cirklerne med en cirkel stencil og distress oxide inks – to farver pr ballon. Jeg startede i midten med den største og arbejdede mig ud der fra – nogenlunde i regnbue orden. Jeg havde egentlig forestillet mig at de orange farver skulle være nederst, men da jeg var færdig med cirklerne, synes jeg, at det så bedre ud den anden vej rundt. Og så er det jo dejligt at jeg bare kunne vende kortet om. Herefter kunne jeg tilføje ballonsnorene med en sort pen.

Jeg har valgt at teksten meget simpel med et enkelt hurra, men så kan kortet også nemt bruges til flere anledninger. Hurra’et består af tre lag blå karton og et hvidt lag på toppen. De er sat forskudt sammen så der opstår en fin skyggeeffekt, som gør at den hvide tekst bliver fremhævet og ikke drukner i baggrunden.

Jeg håber du er blevet inspireret til selv at give dig i kast.

Vibe 

-

Materialer:

 • Distress Oxide inks kombinationer - find oxides her
  Spiced marmelade + candied apple
  Squeezed lemonade + spiced marmelade
  Twisted citron + lucky clover
  Cracked pistacio + peacock feathers
  Peacock feathers + broken china
  Worn lipstick + candied apple
  Candied apple + seedless perserves
 • Cirkelstencil - find den her
 • Hurra die - find den her
 • Sort pen - find den her