Fancy Z foldekort

Dagens blogindlæg indeholder 3 lækre kort fra Vibe, som igen tager os igennem processen med en videoblog.

Vibe vil i denne videoblog vise os endnu en af sine skønne kortfoldnings ideer, denne gang et fancy Z kortfold, som er et rigtig godt forslag til at bruge designark.

Rigtig god fornøjelse

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Hej med jer

I dag er jeg på bloggen med nogle virkelig nemme fancy z fold kort. Jeg synes den lille fold på forsiden giver et elegant pift – og så er det endda en let måde at bruge sit designpapir på (når man er færdig med at ae det, forstås).

Jeg anser ikke mig selv for at være synderlig stærk i at få brugt designpapir, så nogle simple kortdesigns som disse er jeg helt vild med og det kan som altid varieres i det uendelige. Alle de tre kort er holdt meget simple – jeg vil gerne vise at man kan nå langt med lidt.

I videoen herunder viser jeg hvordan jeg laver kortet med donuts, så se endelig med. Til slut i videoen viser jeg også lige de to andre eksempler frem, som er lavet efter samme skabelon.

 

 

 

 

  

 

 

Jeg håber I er blevet inspireret og vil kaste jer ud i det – jeg vil i al fald glæde mig til at se jeres bud på disse kort

//Vibe 

 

Materialer: