Eventyrhaven

I dag inviterer Anne-Sofie os med en tur i eventyrhaven, og på den tur skal vi hilse på den søde elg.

Dagens blogindlæg fra Anne-Sofie er spækket med fine detaljer og en hel del diecutting - og vil lover diecuttingen er det hele værd! Se selv om du ikke er enig med os.

Rigtig god tur rundt i eventyrhaven

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Velkommen til min eventyrhave

 

I dag er jeg på bloggen med et kort alene fremstillet af dies og uden nogen farvelægning. Kortet er lavet som et Z fold card og det kan laves/foldes i lige den størrelse man selv ønsker eller passer til tema/motiver man selv ønsker. Men her får I målene på kortet jeg har lavet til dette formål.

 

Selve kortbase har jeg skåret i 14 x 19 og jeg har bonefoldet/bukket ved 6,5 og 11,5 cm. Det er foldet således det ligner et Z som på billedet.

 

Med håndtag/hank fra den nye værktøjskasse die har jeg skåret en ordentlig stak i hvid, som skal danne stakit. De er delt på midten, det syntes jeg gav en passende højde. Stakit skal være lige så lang som kortet, men her skal buk være lidt anderledes således de danner en lille indhegnet have i midten af kortet. Mine buk ligger ved 9 og 14 cm.

 

Inden noget monteres på kortet, har jeg lavet skyer over hele basen med sky stencil samt Distress oxide farven speckled egg og lavet græs med græs die i farverne mowed lawn og shabby shutters. De er monteret med 3 mm tape helt nede i bunden. Det giver en mulighed for at stikke blomster og blade ned under græskanten. Den ene bane græs er monteret direkte på kortbase og den anden foran stakit og nu ser det sådan ud inden det fyldes med lækkerier.

Nu kommer alt det sjove.. (Når du har skåret og samlet alle die cuts😅) og det er, syntes jeg, at opbygge din historie. Den fortælling man vil med sit kort.

 

Elgen er hovedperson i projektet her og hun sidder fint og pryder i sin sommerhave, med både blomster og sløjfe i geviret midt i græsset. Den lille sløjfe er fra drillenisse pige die, og blomsten fra urtepotte die.

 

Blomster og tilbehør er fra jordbær die, ærte die, efue die er snoet om birketræ die. Teksten er lavet med både store og små ballon bogstaver.

Stort set alt grønt er fra dino bloggen, det lyserøde fra baby girl, gevir hvid perlemor karton og ellers TS ensfarvede karton samt oxide.

 

Hermed er sommeren skudt igang🌺 jeg håber det skulle give lyst til måske både Z fold card, men også anvendelse af værktøjskasse die på en anden måde som det fine stakit

//Anne-Sofie