Friske frugter

Lad os starte denne torsdag ud med et væld af lækre frugter i skønne pasteller.

Merete har hygget sig med vores stempelsæt 'Frugter' og resultatet af det, vil hun nu tage os med igennem - og I kan godt glæde jer, det er virkelig fine resultater vi nu skal se på.

Rigtig god fornøjelse

 

Inspiration fra Merete Qwinten - @krea_merete

 

I dag vil jeg vise hvordan jeg har brugt en masse af mine designark rester til kort og matchende tags - fyldt med lækre frugter, og pasteller.

 

 

Jeg har aldrig bitte små rester, dem smider jeg som ofte væk da jeg aldrig får dem brugt. Men store rester, die-cuts og andre større udklip fra design papir, dem gemmer jeg, og pludselig kan de bruges.

 

 

 

Først har jeg stemplet og farvelagt frugterne fra sættet ‘Frugter’ - kirsebær, banan, pære og melon.

 

 

 

Ligeledes har jeg stemplet og farvelagt frugterne på fire tags som hver især skal bruges sammen med det tilhørende kort.

 

 

Til kortbaserne har jeg brugt blonde rektangel dies og hvidt karton, derpå har jeg brugt designpapir som jeg har stanset ud med min rektangel-die.

På hvert kort har jeg stanset de store talebobler i rester fra mit designpapir. Jeg har stemplet teksterne ‘you're one in a melon', Let's go bananas' og 'we make a great pear' fra stempelsættet ‘frugter’. På kortet med kirsebær har jeg brugt ‘hallo sweetie’ fra stempelsættet vafler.

 

 

Således blev det fire kort med tilhørende tags i pastelfarve med ‘friske’ frugter - de er da skønne.

 

 

 

 

Jeg håber mine idéer kan bruge til flere kreative og sjov kort/tags.

 

Skønherlige hilsner fra Merete