SURPRISE-PAKKE 16 // Interaktiv ridderborg

Dagens surprise-pakke inspiration kommer fra Vibe, og hun vil i dag, vise os 3 virkelig skønne kort.

Vi skal blandt andet se et fantastisk interaktivt børnekort lavet som en ridderborg.

Rigtig god fornøjelse

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Hej med jer 

I dag har jeg fået lov til at vise lidt inspiration med Surprise-pakke 16. Og det er med streg under lidt, for hold da op hvor har jeg mange andre ideer også, så jeg glæder mig virkelig til at se hvad der bliver lavet med pakken rundt omkring.

KORT 11

Mit første kort er et kærlighedskort – det har jo lige været valentinsdag og selv om dagen ligger bag os, så er det vel aldrig for sent til at muntre nogen op. Kortet er lidt bredere end et almindeligt A6 kort (ca. 11 x 15) og så er folden i toppen. Jeg ville gerne bruge rose-klasen som kant på forsiden af mit kort, så for at den kunne være der, lavede jeg kortet det bredere. Roserne udgør dermed bunden af kortet og det ternede papir man kan se er indersiden af kortet. Derudover har jeg holdt det helt simpelt.

Jeg har skåret ”Dig og mig” ud af cremeperlemor. Teksten og alle roserne er sat på med mosgummi (man kan også bruge skumtape) for at give det lidt dimension. Derudover har jeg pyntet med prikker med en hvid gel pen

 

KORT 12

Mit andet kort er et interaktiv børnekort med de søde figurer fra Surprise-pakken. På forsiden er prinsessen og ridderen, men de er ikke klistret fast. De sidder i klemme bag den forreste græs kant.

 

 

Inde i kortet har jeg bygget en borg med dør i. Døren er lavet med døren-die fra pakken og vedlagt flere figurer der kan stå, så kortet indbyder til leg. Borgen er lavet ud af designark med murstenstryk.

Selve kortbasen er 12,5 x 12,5, og papiret til borgen måler 14 x 11 cm. På den lange led har jeg foldet ved 1, 7 (midten af papiret) og 13 cm målt fra papirkanten af. Takkerne er 1,2 cm brede og 1,2 cm høje og der er 3 takker på hver side. Skyerne er lavet med sky stencil og Distress Oxide, mens græsset er skåret med dies i akvarelpapir, som også er farvelagt med Distress Oxide.

 

Figurerne har jeg fået til at stå ved at sætte et lille stykke foldet karton bag på. 

 

KORT 13

Mit sidste kort er endnu et børnekort – jeg er nemlig blevet inviteret til fødselsdag hos Nohr. Derfor skal han selvfølgelig have et ridder kort med navn og alder, lavet med store- og små ballonbogstaver, samt ballontal. Kortbasen er A6, men med top fold.

  

Forsiden af kortet er foldet en ekstra gang på midten så kortet kan stå op. Det bagerste designpapir er limet på hele forside, mens den mindre rektangel af designpapir, kun er klistret på den nederste det. Det hele er skåret med rektangel dies i mint designark. Derfor popper det med op når kortet foldes op.

Igen har jeg anvendt designpapir med murstenstryk og på det har jeg stemplet den lille solide drage figur fra stempelsættet. Igen er figurerne farvelagt med copics. Dragerne er min klassiske dragekombination af gul og mintgrøn og så har de fået pletter udvalgte steder, for at give et skællet look

 

Tak fordi I kiggede forbi – jeg håber I får en fantastisk dag.

//Vibe 

 

Vi glæder os til at vise endnu mere inspiration med pakkens indhold. Du kan se det fulde program for inspiration her.

KONKURRENCE

Som altid har vi en inspirationskonkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du fremover deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.