DIES SURPRISE-PAKKE 2 // Yum, yum, yummi

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

 

Yum, yum, yummi, så er der istid..

I dag har jeg lavet et par staffelikort, et slimlinekort og en hel masse lækre vandmeloner på forskellige måder.

 

 

Is tid

Første kort er slimlinecard med baggrund skåret ud på akvarel papir, lavet med solstråler stencil og lidt forskellige oxide farver. Hav dies er skåret ud i blue boblegum og er der for ligesom at tilføje sommerstemningen.

Is tid er jo selvfølgelig ballon bogstaverne og jeg har anvendt både det store og det lille sæt og stemplet med hvid embossing.

 

Isene er alle sammen lavet med oxide i alle mulige forskellige farver både med og uden vandsplat og filur isen med ansigt lånt af grønsags stemplerne.

Ispinde er skåret ud i kraftkarton.

 

 

Staffelikort

Staflikortene er begge lavet med designark fra pakken, for hvor er det en virkelig lækker vandmelon stemnings farve. Melon isene er ligeledes standset ud i vandmelon papiret og har fået en lækker lille detalje på deres melon sten med de små dråbe enamel dots.

 

De 2 ispinde er begge lavet med Distress oxide, splat og klar embossing på det dryppende chokolade sauce.

 

 

 

Indeni kortene har jeg henholdsvis anvendt dig og mig dies, samt you are one in a melon stempel fra frugt pakken. Sidstnævnte er stemplet på et udstanset hjerte og med hvid embossing.

 

 

Skønne vandmeloner

Og til sidst har vi alle de skønne vandmeloner. Her har jeg prøvet med alle de røde nuancer jeg havde i oxide farverne, alle har fået mere eller mindre splat, en enkelt har fået klar embossing på hele fladen, en anden har dryppende chokoladesauce på toppen og andre er blevet prøvesmagt..

 

Med is er mulighederne og teknikkerne virkelig mange og ganske få is dies kan forvandles til rigtig mange forskellig varianter i is.

 

Jeg håber vores sommer byder på rigtig, rigtig meget istid til os alle sammen.

Rigtig god sommer og rigtig god ferie til alle jer der er eller skal på sommerferie.

//Anne-Sofie

 

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med dies surprise-pakke 2, for i dag her på bloggen. Men husk at følge med alle ugens dage, hvor vi viser masser af inspiration her på inspirationsbloggen.

Du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Gold Club gruppe, på Facebook.

 

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.