DIES SURPRISE-PAKKE 2 // AFSLØRINGEN

Så er det blevet tid, til at vi løfter sløret for hvad der denne gang gemmer sig i surprise-pakken. Vi er nemlig klar til afsløringen af Dies surprise-pakke 2.

Vi starter med at præsentere pakkens indhold og derefter ser vi nærmere på Jannis skønne inspirationskort. Pakken præsenteres også af Janni, live nu, denne formiddag kl. 10:00, i Facebookgruppen for guldmedlemmer.  

 

Lad os se nærmere på Dies surprise-pakke 2

Her kommer en pakke perfekt til sommermånederne. Hos Three Scoops er der en ting vi alle forbinder med en dejlig varm sommerdag, og det er IS. Det er vist ingen hemmelighed, at vi elsker is

Derfor skulle denne pakke også indeholde IS som hovedtema. I får altså en pakke fyldt med lækkerier, som får munden til at løbe i vand.  


Pakken indeholder følgende:

  • Die-pakke med ispinde is samt tekstdie: du smelter mit hjerte
  • Die-pakke med vandmelon samt tekstdie: Du er yummi
  • Assorterede designpapirer som passer perfekt til dies i pakken
  • Pynt som vandmelon clays og træispinde
  • Gennemsigtige enameldots i dråbeform

 

Lad os så se hvad Janni har fundet på med pakkens indhold.

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Nøj for en lækker die-pakke altså - perfekt med is og vandmelon til sommerens kort. Jeg er fyldt med ideer til pakken, og her får I de første syv kort (ja, ja det tog måske lidt overhånd)!

Har du lyst til at se kortene live, så husk af se med nu, kl. 10:00 i guldgruppen.

 

Monstera & Melon is

Det her kort emmer da af sommerferie og varme!

Kortet er lavet i målet 10,9cm x 15,2cm og til baggrunde har jeg brugt smagen af lakrids - diagonale striber udstanset med den største blonde rektangel. Derefter et lag i sort karton, og øverst smagen af oliven - splat, udstanset med den største rektangel die.

Jeg har med blade 5 dies udstanset 8 blade i selve baggrunden. Derefter har jeg udstanset samme blade i smagen af oliven - gradient og sat dem ind i baggrunden. Det giver en super fed effekt.

 

De lækre melon is er lavet med den store is die i 300gr akvarel. Jeg har derefter farvet dem med distress oxide og brugt lidt masking tape undervejs.

Farverne er mowed lawn, splat med pine needles, samt picked raspberry og festive berries. I stedet for almindelige kerner, har jeg brugt de små hjerter fra små hjerter die, i sort karton. Pindene er de små træpinde der fulgte med, og de har fået lidt ekstra farve med vintage photo.

Til sidst har isene fået en masse highlight med den hvide 10'er gelly roll.

 

 

Yummi sommer

Halløj, der er vandmelon clays med i pakken - det kalder selvfølgelig på et shakerkort.

Kortet måler 7,5cm x 15cm og baggrundene er udstanset med mini slimline og blonde mini slimline dies. Shakerkortet er lavet som helside, med hjælp fra en cellofanpose.

 

Kortet pyntet med den lækre vandmelon, som her er kommet på en pind. Pinden er udstanset i akvarel og farvet let med vintage photo. Den søde lille mariehøne er fra dies surprise-pakke 1 - den passer jo perfekt hertil.

Sommer teksten i bunden, er en del af den gratis ekstra maj gave 'Sommerknus' die.

 

 

Sommer fødselsdag

Her har jeg lavet et slimline kort, med de største slimline- og blonde slimline dies. Papiret er smagen af citron - diagonale striber, samt splat. Teksten er fra fødselsdag og fest stemplet. 

De lækre pink vandmeloner er lavet med sort perlemor, magnolia designark, og smagen af oliven - rug.

 

De fristende limonadeis er udstanset i smagen af oliven - rug, samt smagen af citron - råt. Den gule har fået lidt ekstra farve med squeezed lemonade.

Ispindene er her i hvid karton farvet med Copic E55.

 

 

Jordbæris

Tid til sommerhygge, med jordbær.

Kortet måler 9,2cm x 13,5cm og baggrundene er udstanset den 3. største blonde rektangel i lyserød karton. Derefter et lag sort karton, samt 3. største rektangel die i jordbær arket fra Danish celebration blokken.

Jeg har udstanset et oval ramme med den 4. største oval blonde- og oval die i smagen af eukalyptus. Samme farve er brugt til efeu ranken i toppen.

 

Isen er her lavet til en shaker, med kig ind til de lækre smagen af hindbær pailletter. For at toppe fornemmelsen af sommer, har jeg også udstanset to jordbær til pynt.

Teksterne er fra hygge die-sættet.

 

 

Pepperoni pizza 

Jeg fik lige lyst til at se om ikke den vandmelon kunne forvandles til en pizzaslice - og det lykkedes da meget godt ik! 

Kortet måler 14,8cm x 14,8cm og er beklædt med smagen af hindbær - tern. Til det har jeg brugt den største firkant die.

Til udstansning har jeg brugt vandmelon baggrunden i gul/orange papir fra pakken. Den synes jeg passede meget godt som oste-farve. Kanten er udstanset i smagen af cafelatte gradient, og skal forestille selve pizzaen.

Pepperoni stykkerne er udstanset med den nye hjertebanner. Papiret er smagen af kirsebær - splat, som er farvet over med candied apple.

 

Jeg udstansede 6 pizzaslices. Den 6. er stemplet med teksten fra du er en snack, og der er taget en lille bid af det stykke.

Yummi teksten i bunden er udstanset i sort karton, på en skygge af lysebrun vellum.

 

 

Is-shaker

Yummi for en lækker is!

Kortet måler 7,5cm x 15cm og baggrundene er udstanset med mini slimline og blonde mini slimline dies. Jeg har igen haft fat i det smukke pink papir - magnolia. Det er brugt til blonden, samt den ene tekst.

 

Min shaker is er lavet med acetate, med en baggrund og kant i creme perlemor. Chokoladen er udstanset i smagen af chokolade - gradient. Samme farve er brugt til den anden udstanset tekst. 

Shakeren er fyldt med clear sparkle pailletter, samt pink hjerter fra hjerteflimmer pailletblandingen.

 

 

Yummi is

Dagens sidste kort er fyldt med lækre is - både på papiret og udstansede. 

Kortet er igen lavet i målet 10,9cm x 15,2cm og til baggrunde har jeg brugt den største blonde rektangel, samt største rektangel die.

 

Jeg udstansede tre lækre is i papir fra pakken. Isene har fået masser af hvid highlight, samt nogle af de fede dråbe enameldots.

 

Det var alt for mig i dag - jeg håber jeg kunne bidrage med lidt ideer til kort, med denne lækre die-pakke. Jeg vender stærkt tilbage med endnu et blog indlæg senere på ugen - og selvfølgelig lives både onsdag og fredag i ugen der kommer.

Rigtig dejlig søndag.

Janni

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med diessurprise-pakke 2, for i dag her på bloggen. Men husk at følge med alle ugens dage, hvor vi viser masser af inspiration her på inspirationsbloggen. Du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Gold Club gruppe, på Facebook.

Albummet vil komme op i løbet af eftermiddagen, i dag søndag.

Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. Papiret, samt pynt kan fra i dag kl.12:00 købes i shoppen. Vi har et begrænset antal, så de er i salg så længe lager haves. 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.