DIES SURPRISE-PAKKE 2 // Farverige is

 

Inspiration fra Tanja Lykkehøj - @happyhilldk 

 

Det er bare den fedeste surprise-pakke og jeg har derfor slet ikke kunne stoppe igen – så jeg har 4 projekter til jer i dette blogindlæg

 

Masser af meloner

Først et kort er et skønt melon-kort. Der er udskåret 4 stykker vandmelon ud af noget af det lækre papir, som følger med i pakken. Papiret er SÅ skønt og det eneste problem er, at man bare vil have mere!

 

Kortet er lavet som en slags helsides baggrund, hvor melonstykkerne lægges ud over kortet og skæres til langs kanten af kortbasen. Den næststørste firkant die er benyttet på det lækre papir fra pakken og dertil er skåret en hvid ramme i den næststørste firkantet blonde die og endelig en ramme i største firkantet die i ”smagen af hindbær/træ”.

 

Jeg har fundet teksten ”You’re one in a melon” i en ældre stempelpakke ”Frugter”. Den passer perfekt sammen med den die, der følger med pakken: ”Yummi”. Teksten er skåret i bronzekarton med perlemor. Skyggen bag teksten er skåret i grøn vellum.

 

 

Is shaker

Kort nr. to er et rundt shakerkort, hvor den fine ispind-die kommer til sin ret. Jeg har fundet den fine pailletblanding ”Elsk mig” og sat hvid vellum i shakeren.

 

Kortet laves af en største cirkel die, der skæres på foldet kortbasekarton, hvor det yderste af dien stikker ud over kanten, sådan at kortbasen hænger sammen i toppen.

Der skæres et hvidt hjerte og et guld hjerte med blondekant. Der skæres også en guld cirkel blonderamme (den største), en hvid cirkel rammedie og endelig en cirkel rammedie (næststørste) i det røde, stribede mønsterpapir.

I guld skæres også hjerter og hjertet der smelter. Endelig skæres teksten ”Du smelter mit hjerte” i hvid karton og skyggen i lyserød vellum.

 

 

Seje ispinde

Kort nr. tre er et kort lavet med den lille is-ramme, der egentlig er lavet til ruden i en shaker. 

 

Først laves en fed baggrund på akvarel-papir. Det laves med en stencil og Distress Oxides ”abandoned coral” og ”lumberjack plaid”. Jeg laver lidt splat i hvid guld og vand. 

 

Så konstrueres de små is. Den lille Is-die bruges til at skære forskellige farver papir til farvespillet på isene. Det gør jeg ved, at bunden på samme die benyttes til at skære delene ud. Delene får lidt sværte langs kanten, så isen ”popper” på kortet.

Isene får solbriller og butterfly på og jeg sætter lidt dråbe-dots på, så der ser ud som om isen smelter lidt. Teksterne ”du er Yummi” skæres i bronzekarton med perlemor og ”Yummi” får en hvid skygge i kortbasekarton. 

Største rektangel die benyttes til at skære ud i den gule, stribede karton fra pakken og alle dele sættes sammen:

 

 

Sommerknus

Sidste kort er bare et dejligt sommerkort! IS, IS, IS!

Det er de is, vi alle har kendt igennem hele vores barndom: sommerstang, københavnerstang og champagnebrus – MUMS! 

 

Ispindene er skåret i papiret fra pakken og toppene i det brune chokolade-papir. Jeg bruger glossy accent over alt på det brune papir, sådan at det bliver helt blankt som chokolade. Der skæres også nogle melonkerner ud i brun, som lægges under dråbedots, sådan at det ser ud til, at chokolade smelter lidt. 

Baggrunden er skåret med en firkantet die, som skæres ud i akvarelpapiret. På baggrunden sværter jeg let med ”squeezed lemonade”, ”shabby shutters” og ”abandoned coral”

Så sættes isene på baggrunde så det matcher farverne og der skæres en yderste ramme med firkantet blonde die i det grønne træ-papir i grøn, som følger med i pakken. 

Som tekst vælger jeg den nye gave ”Sommerknus” som skæres i den brune karton fra pakken og laver en skygge i akvarelpapiret.

 

4 kort blev det til – fantastisk die surprise-pakke med MASSER af muligheder.

Jeg håber, at I synes om det inspirationen og at vi ses til live i guldklubben i aften kl. 19:30.

//Tanja

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med dies surprise-pakke 2, for i dag her på bloggen. Men husk at følge med alle ugens dage, hvor vi viser masser af inspiration her på inspirationsbloggen.

Du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Gold Club gruppe, på Facebook.

 

 

 Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.