DIES SURPRISE-PAKKE 2 // Is året rundt

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Så er jeg på banen igen med lidt mere fin inspiration med Dies surprise-pakke 2.

Vi laver masser af lækker is inspiration hele sommeren – men hvad med resten af året? Mit inspirationsblogindlæg indeholder i dag søde ideer til hvordan de lækre is kunne se ud til påske, halloween og jul.

 

 

I aften skal vi i fredagsbaren lege videre med pakken. Og der har jeg endnu flere ideer klar i samme stil - og der bevæger vi os muuuhligvis over i dyrenes verden, eller hvad med nytårs is måske....

 

Påske 

Se lige nogle fine påske is - de kunne da være så fine som enten påskepynt eller siddende på et kort eller tag.

Jeg har lavet fire forskellige en kylling, kanin, samt to shaker is.

 

Kanin & Kylling

Lad os starte med kaninen. Her har jeg lavet kanin ørerne ud af ørene på rensdyret fra Dies startpakke - Jul. I bunden har jeg sat den mindste sløjfe, fra Mini sløjfe dies pakken. Papiret der er brugt er hvid karton, og jordbærguf gradient. Til sidst har jeg på den hvide top, og sløjfe lagt glimmer med Spectrum Noir sparkle.

Den søde kylling is er lavet i hvid karton, samt citron gradient. Æggeskallen er udstanset med is dien, samt den takkede Linje die. Til ansigtet på kyllingen har jeg brugt Kylling og halmballe die.

 

Påske shaker is

Så er turen kommet til de fine shaker is.

Den første er lavet i lavendel splat, pyntet med en lille sommerfugl i citron gradient. Shakerne er lavet med acetate og mosgummi og er fyldt med en masse skønne pailletter. Jeg har brugt blandingerne lavendel, citron, vanilje, samt pistacie.

Den anden is er udstanset i creme perlemor, og fyldt med den søde pailletblanding boblegum. Til sidst har den fået en lille sløjfe i pistacie gradient, udstanset med den store fra Mini sløjfe pakken.

 

 

Halloween 

Skræmmende lækre og fristende halloween is. Også her har jeg lavet fire forskellige - en shaker, en flagermus, græskar, samt to med edderkopper. 

 

Edderkop is

Her har jeg lavet en version som shaker is. Der er is delene udstanset i sort perlemor. Edderkoppespind, samt edderkop er udstanset i aubergine gradient - og den lille edderkop har fået tegnet et kort på ryggen. Edderkoppespindet er sat på indersiden af acetaten. Til sidst er den fyldt med de fine pailletter fra Spookey night.

Den anden is er udstanset i aubergine rug. Her er den pyntet med sorte edderkopper, samt hvidt edderkoppespind.

 

Flagermus og græskar

Her har jeg med Flagermus die lavet den sødeste is. Bunden er i mild lakrids gradient. Top og flagermus er udstanset i sort karton. Jeg har udstanset den største flagermus og sat den bag isen - det passer lige med at vinger og ører ses omkring toppen. Derefter har jeg sat to små rulleøjne på.

Græskar isen er udstanset i græskar rug. Jeg har brugt et græskar ansigt og udstanset det i sort karton, og derefter sat det på isen. Ansigtet kan ikke udstanset direkte i isen, da det er for bredt. I oliven rug, har jeg udstanset en ekstra is, som anes i bunden, samt græskar top og lidt snirkler til pynt.

 

Jul

Jeg fik også lavet nogle sjove jule is. Her er der is med en julemand, rensdyr, sne og snefnug, samt pebermynte bolsjer.

 

Julemanden og hans rensdyr

Julemands isen er lavet på en is i rød karton. Skægget er taget fra Drillenisse dreng die udstanset i hvid karton. Det fine bæltespænde i guld perlemor er udstanset med håndtaget på kabinekuffert die - det skal udstanset af gange for at lave spændet. Det sorte bælte er klippet til med en saks.

Se lige den søde rensdyr is engang. Her har jeg brugt papirene chokolade, og cafelatte gradient. Gevir, øjne og ører er udstanset med rensdyret fra Dies startpakke - Jul. Den røde næse er er stor rød enamel dot.

 

Sne is og pebermynte

Jeg har lavet en fin frostblå is. Her har jeg brugt blue boblegum splat, udstanset med is die, samt sne die. Derefter er det sat på en is base af hvid karton. Det fine snefnug er fra Dies startpakke - Jul, og den har fået lidt glimmer med Spectrum Noir sparkle.

Så er det tid til pebermynte shaker. Her har jeg udstanset baggrunden i hvid karton - og rammen på fronten i rød karton. Shaker delen er lavet med acetate og mosgummi og den er fyldt med de fede Christmas Candy pailletter. Den lille pebermynte bolsjer er udstanset med Slikstok die pakken og har fået et lag med glossy accent. Bolsjet er sat på den hvide top, som også har fået lidt glimmer med Spectrum Noir sparkle.

 

Så er der ikke mere inspiration fra mig med Dies pakken her på bloggen - men jeg er klar med flere i guldgruppens fredagsbar i aften kl. 19:30.

Kreative hilsner

Janni

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med dies surprise-pakke 2, for i dag her på bloggen. Men husk at følge med alle ugens dage, hvor vi viser masser af inspiration her på inspirationsbloggen.

Du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Gold Club gruppe, på Facebook.

 

 

 

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.