DIES SURPRISE-PAKKE 2 // Lækre akvarel is

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

 

Hej med jer! 

Er jeg den eneste der er blevet helt vildt lækkersulten af surprise-pakken? Den er godt nok fiiiin!

Jeg har i dag tre kort med til jer. På alle tre kort har jeg farvelagt på samme måde. Jeg har brugt Three Scoops Watercolor brushes og akvarel papir.

Jeg har farvelagt store ”klatter” med tusserne, evt fortyndet og trukket farven ud med vand og vandpensel. Jeg har sørget for at klatterne var store nok til det der skulle dies-cuttes. Ved nogle af diesene, f.eks. isene, tegnede jeg rundt om dien så jeg vidste hvor meget jeg ca. skulle farvelægge.

 

Yummi meloner

På mit første kort har jeg brugt vandmelon dien, teksten ”Yummi” og et af de fine designark fra pakken. Jeg må her tilstå at de brune kerne ikke er farvelagt, men er brun ensfarvet karton.

 

Yummi er skåret ud af det brune papir fra pakke og så har jeg skåret yderligere to mere i hvid karton for at få både lidt skygge og lidt højde på teksten.

 

 

 Lækre sodavandsis

Lad os fortsætte ind i den kølige afdeling. Mit næste kort er et iskort med både kung-fu is, vandmelon is og champagne brus – man kan selvfølgelig også opfinde sine egne is.

 

Kortet er et A6 staffeli kort, hvor teksten er inden i kortet og er med til at holde på forsiden, når det er lukket op. Derudover har jeg tilføjet dråber og små hjerter.

 

 

Filurlig

Mit sidste kort er også i den kolde afdeling – det er et finurlig, filurligt kort. Jeg kunne ikke dy mig for også at lave en is, farvelagt som filur. Gerne med et lige så udtværet ansigt, haha. En kølig, fjollet kærlighedserklæring.

 

Jeg har brugt smagen af jordbærguf designark, prik streg alfabet dies, samt teksten fra 'Elsker dig' 

 

Jeg håber jeg har inspireret jer, og ønsker jer en god kreativ dag.

//Vibe

   

   

  Det var hvad vi havde af inspiration med dies surprise-pakke 2, for i dag her på bloggen. Men husk at følge med alle ugens dage, hvor vi viser masser af inspiration her på inspirationsbloggen.

  Du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Gold Club gruppe, på Facebook.

   

   

   Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
  af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.