DIES SURPRISE-PAKKE 2 // Sig det med is

  

Inspiration fra Anja B 

 

I dag skal vi se på Anjas skønne kort, med Dies surprise-pakken. Der er som altid plads til masser af lækre detaljer - både fra udstansninger og designark.

 

Melon kys

Det første kort vi skal se på, er lavet i firkantet format, med baggrunde udstanset med firkant dies. Anja har brugt det grønne papir, samt det fyldt med meloner og mariehøner.

 

Kortet er pyntet med to lækre melon is - og her har Anja brugt dråbe enamel dots som kerner. Imellem de to is har Anja brugt hjerte die fra pakken, og pyntet med en lille bi. Bien er udklippet af en af de andre papirer der fulgte med pakken.

Se den søde detalje med læberne Anja har taget med - det er da en super fin ide. 

 

 

Mega cool

Her har Anja lavet et skønt side-step kort, fyldt med de fine farverige papirer fra pakken. Til udstansning af baggrundene har Anja brugt rektangel- samt slimline dies.

Stempelteksterne på kortet er fra Kølig hilsen, samt Tillykke (5 forskellige)

 

Her kan man virkelig se hvordan fronten af kortet popper frem. Det midterste af kortet er højere end resten - hvilket gør at kortet kan foldes som et side-step kort. 

 

Isene bliver helt glinsende at se på, ved de lange hvide highlight Anja har lavet. 

 

 

Kærligheds is

Anja har lavet et skønt kærlighedskort fyldt med hjerter og meloner.

Kortet er bygget op af to rektangel udstansninger. Den bagerste, vandret i melon papiret. Den forreste i rødt træmønster, som masser af små hjerter fra Hjerte baggrunds die.

 

Anja har brugt både is- og vandmelon die - begge i samme papirer og stil. Over dem har Anja udstanset hjerte fra Hjerte blonde die sættet. Hjertet er pyntet med flere små hjerter, samt de fine dråbe enamel dots.

 

 

Du er min favorit 

Et lækkert slimline kort, udstanset med Tegneserie ramme die. I hver af de små felter har Anja sat en is - der er champagnebrus, melon is, samt kung-fu.

 

Anja har brugt den fede taleboble die fra rammen til små søde stempeltekster. Teksterne er fra Du er sød, Liv i sus og brus, samt Modsætninger mødes. Den sidste tekst er stemplet på en udstanset banner.

 

Det var hvad vi havde af inspiration med dies surprise-pakke 2, for denne gang her på bloggen. Du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Gold Club gruppe, på Facebook.

 

Rigtig god kreativ weekend. 

  

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.