Årets studenter

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Hej med jer 

I dag er jeg på bloggen med en lille samling af årets studenter kort. En disciplin jeg ikke har gjort det så meget i.

Generelt kan jeg godt lide at der står navn på, hvis designet på nogen måde tillader det. Det gør det i mine øjne ekstra personligt.

 

Det første kort, jeg har lavet, er til Philip, som er blevet blå student. Kortet er foldet, så forsiden kommer til at folde op og kan blive stående oppe og pynte på et gavebord.

 

Jeg har brugt den store studenterhue die og skåret ud af designark og guldkarton. Navnet har jeg lavet ud af diesættet fra jubilæums gaven i Guldklubben. Hvis man vil gøre mig kunsten efter og ikke lige har det alfabet sæt, kan man for eksempel brug prik-prik-streg alfabetet i stedet. Det er næsten samme størrelse.

Som baggrund har jeg brugt det lyseblå blue boblegum papir med en kant af det mørke blå designpapir – smagen af blåbær. Hvilket i øvrigt er samme papir som jeg har brugt til båndet på huen. Det blev også lige plads til et velfortjent ”stort tillykke”.

 

 

Mt andet studenterkort er til Alexander som også blev blå student og grundlæggende har jeg stort set anvendt de samme produkter på Alexanders kort som på Philips.

 

Baggrundspapiret er et andet, her har jeg valgt blåbær watercolor. Formatet er også et andet, fordi navnet er det længere. Her har jeg dog også fået plads til lidt dannebrogsflag, som jeg har klippet ud af designarket med flag, primært uden på kortet men der har også sneget sig et par stykker ind i kortet.

 

 

Det sidste studenterkort jeg vil vise er til Maja. Denne gang er det den lille studenterhue die der er brugt, for det passede bedst ind på kortet størrelsesmæssigt.

 

Maja er rød student og her synes jeg der skulle ske noget andet. Det er stadig de samme bogstaver jeg har brugt og det er stadig i guld, men Maja får også en hel buket røde roser. Samtidig ville jeg gerne gøre det knapt så monokromt som de andre to kort. Derfor har der sneget sig lidt mint med ind på kortet, som indpakningspapir til blomsterne, der er i kontrast til den røde farve.

 

 

Det sidste kort jeg har med til jer i dag er ikke et studenterkort, men derimod et tillykke kort til Nikolaj, som er blevet kandidat. Der kom jeg lidt mere på udebane, i forhold til hvad der skulle være på kortet. Til studenterkort er det oplagt at bruge en studenterhue eller en rose, mens der ikke på samme måde er noget der illustrerer en kandidatgrad.

 

Jeg valgte derfor at bruge sølvstjerne i baggrunden sammen med blomster og efeu, i blå, hvide og gule nuancer. Jeg kunne dog ikke dy mig for at sætte en bog på, nu hvor han er færdig med studierne.

 

Jeg håber I er blevet inspireret og jeg glæder mig til at se hvad der bliver lavet rundt omkring af studenterkort

Rigtig god sommer,

//Vibe