DIES SURPRISE-PAKKE 1 // Et væld af pasteller

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Så blev det min tur til at vise første del af min inspiration med den helt igennem fantastiske die surprise-pakke 1. Jo, mere jeg leger med den pakke, jo mere forelsket bliver jeg - mon I har det på samme måde?!

 

Ja, som I kan se har jeg lagt alt det vildt lækre designpapir fra pakken, til side - og i stedet kastet mig over hvide baggrunde, og et væld af herlige pasteller. Jeg kunne simpelthen ikke lade være. (men bare rolig - senere på ugen vender jeg tilbage, med fine ideer med designpapiret)

Jeg har haft en fest med at lave de her pastelkort. Og undervejs fandt jeg nye måder at bruge vores værktøjskasse die på. Ja og dele fra trillebøren har også været i brug.... 

 

Planter på bænken

Jeg fik en sjov ide, og byggede mig en bænk. Benene er lavet ud af stellet fra trillebøren, og sædet er lavet af 'håndtaget' fra værktøjs die sættet, Delene er udstanset i smagen af peber gradient, og træ.

 

På bænken står 4 fine pastelpotter, udstanset i gradient/watercolor blue boblegum, jordbærguf, lavendel, og citron. Planterne i potterne er lavet på forskellige måder, ud af de blade og blomster dies der er med i pakken. Lige med undtagelse af den lille blomst fra kirsebærgrenen.

Kortet er et lille A7 kort, og til baggrunden har jeg brugt A7 blonde die, samt træ baggrund die. Det lille tekststempel er fra sukkulenter stemplet.

  

Det hvide stakit

Så står den på lidt havearbejde i pastel haven.

Jeg har igen haft fat værktøjs die sættet, og denne gang har jeg brugt 'forstærkeren' og 'håndtaget' til at bygge et hvidt stakit.

Efter at have udstanset en hulens masse 'forstærkere', klippet spidsen af i den ene ende, kørte jeg dem igennem stansemaskinen med træ baggrund die. Derefter er de sat fast på 4 udstansede  'håndtag'.

Jeg er vild med resultatet, det ligner jo faktisk hvide stykker træ. 

 

Bag stakittet står 2 birketræer, udstanset i smagen af cafelatte, råt. Foran står trillebør, bunker af blade, rive, blomster og den søde mariehøne.

 

Verdens bedste mor

Jeg har lavet et fint kort, til verdens bedste mor, med den nye die fra marts udgivelsen. Kortet er bygget op på en rektangel blonde baggrund, der har fået en tur med træ baggrund die. Derpå sidder der i toppen et stykke pistacie gradient, og i bunden et halvt gækkebrev i jordbærguf.

Midt på kortet har jeg sat et gradient pistacie bælte, udstanset med slimline die. Og den har fået et stykke snor omkring, med en lille sløjfe.

 

Og så er vi kommet til de herlige potteplanter - de er udstanset i cafelatte gradient, og fyldt med de fine blade. Og jeg har også taget vores store urtepotte die i brug. I den har jeg 'plantet' bunken af blade - genialt at den lige passede i størrelsen.

 

Verdens bedste far

Et kort til verdens bedste far, holdt i grønne toner fra pakken, og blå toner fra blåbær gradient.

Her har jeg (igen) med værktøjs die sættet bygget det fineste hvide espalier. Til at bygge det, har jeg brugt den die fra sættet der hedder 'håndtag' og jeg har udstanset 8 af dem.

 

Espalieret har i bunden fået 2 bunker blade, og ud af dem, gror en masse bladranker.

Kortet er derudover pyntet med haveredskaberne og mariehøner.

 

Hylden med planter

Sidste kort fra mig her i dag, er med en fin hylde, fyldt med skønne planter. Ja jeg har igen igen leget med værktøjs die sættet og bygget mig en hylde. Til det har jeg brugt 2 ' håndtag' og 3 'brædder' udstanset i smagen af peber gradient, og træ.

Baggrunden på kortet er farvet med tumbled galss og mursten stencil.

 

De 4 fine pastelpotter, er udstanset i gradient/watercolor mintjordbærguflavendel, og citron. Planterne i potterne er lavet på forskellige måder, ud af de blade og blomster dies der er med i pakken. Lige med undtagelse af potten med den lille blomst fra kirsebærgrenen, der har jeg brugt blade 2 die.

Teksten på kortet er masket fra en del af mor& far stempel/die sættet.

 

Tusind tak fordi I havde lyst til at kigge med her - og jeg håber ikke jeg har skræmt jer alt for meget, med alle mine pasteller. Har jeg ikke det - så håber jeg I har lyst til at se mere igen i aften i guldgruppen 19:30.

 

Rigtig dejlig onsdag.

Kreative hilsner

Janni

 

Husk at følge med alle ugens dage, hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.