DIES SURPRISE-PAKKE 1 // Blomster, blomster, blomster

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Ja så er jeg på banen igen - med endnu flere inspirationskort med dies surprise-pakke 1. Denne gang med de fine papirer der følger med pakken.

 

Du er min blomst

Her har jeg lavet et mini slimline kort i lag-på-lag med papir fra pakken, samt kraft karton. Jeg har både brugt mini slimline, samt mini blonde slimline - og det lange tag fra samme pakke.

 

Med alfabet dies har jeg udstanset ordet blomst i papir fra pakken, og limet det på kraft tagget. Det lille 'Du er min' er masket fra stemplet i 'Ven/veninde' sættet.

Kortet er til sidst pyntet med lidt blomster, mariehøne og lidt snor.

 

Shaker blomsterhilsen

Selvfølgelig skal vi da også have et shakerkort med denne skønne pakke. Kortet er holdt i papir fra pakken, og jeg har udstanset med rektangel die, samt rektangel blonde.

Shakerruden er udstanset med mini slimline dies, i acetate og grønt papir, og monteret på en ramme af mosgummi. Pailletterne er en blanding af smagen af jordbærguf, pistacie og elsk mig (uden de røde hjerter)

 

I bunden af shaker vinduet har jeg pyntet med lidt græs, udstanset med mini slimline die, samt græs dies

Motiverne fra pakken er udstanset i papir fra pakken, samt guld perlemor.

 

 Hvis du var en blomst

Her har jeg lavet et rektangel kort, men af dies har jeg brugt slimline, samt slimline blonde. Top og bund er klippet af, så det passer i A6 størrelse i højden, og giver de hvide sider.

 

Jeg har kørt den grønne snor fra pakken omkring baggrunden, inden den blev sat fast på kortbasen. Ovenpå snoren har jeg sat cirkel og blonde cirkel, som er udstanset fra dies startpakke - fødselsdag.

Teksten er fra Danske Stregers forårsudgivelse.

 

Mariehøner

Sidste kort fra mig i denne omgang, er dette søde lille A7 kort, fyldt med mariehøner. 

Jeg har brugt kraft kortbasen fra pakken, og udstanset hindbær diagonale striber med A7 blonde die, samt hvid karton med A7 die. Teksten er den lille 'Du er sød' die.

 

Mariehønerne er først udstanset i den hvide baggrund, og derefter skiftet ud med sort bund. På den måde ligger de fint nede i baggrunden. Mariehøne skjoldene er udstanset i smagen af hindbær, rug.

 

Tak fordi I kiggede med, jeg håber mine kort, har givet lidt ny inspiration til pakken.

Rigtig dejlig weekend, og håber I får masser af tid til at være kreative.

Bedste hilsner

Janni

 

Dette var sidste inspiration her på bloggen, med dies surprise-pakke 1 for denne omgang. Husk at du altid kan gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.