Blomsterkasse

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

I dag har jeg lavet en kasse fuld af blomster til mor. Det kunne lige så godt have været en kasse fuld af værktøj, is, frugt eller grønsager og kassen kan let laves så høj og så bred som man ønsker og forklaringen vil jeg prøve at komme med her.

 

 

Lad os komme i gang 

Selve kassen har jeg skåret i kraft karton 10,5 x 21 cm. I den ene ende har jeg brugt bonefolder ved 1 cm. (til dobbeltklæb) og herfra ved 5 cm, og det er gjort 3 gange. Med bonefolder delen i skæremaskinen, den er virkelig god til specielt sådanne projekter hvor man både skal skære og bonefolde. På langs har jeg i den ene ende foldet ved 3 cm. (kassens udfoldede kanter) som herefter er klippet ned til kassens start i alle lodrette folder.

 

For at skabe lidt anderledes end de lige kanter har jeg brugt blonde die, fra linje die sættet.

 

I denne kasse har jeg brugt 3 midter bjælker og husk der kan altid laves flere eller mindre alt efter projektets størrelse eller tema. 

Hver bjælke er 1,5 x 7 cm. Hvor der i hver ende er bonefoldet 1 cm. Til dobbeltklæb.

 

Så er det nu i processen der skal stemples hvis man gerne vil have det direkte på kassen. Jeg har brugt teksten fra Blomsterhilsen stemplet og jeg har stemplet med sort VERSAFINE clair.

 

Jeg har sat mine midter bjælker sådan. Ikke helt til toppen, men alligevel forholdsvis højt.

 

Og når den er samlet kommer den til at se sådan ud.

 

 

Også er det bare i gang med at udstanse blomster. Jeg har valgt den virkelig flotte tulipan die fra sidste år, de flotte nye vintergækker og krokus die fra i år også har jeg fundet forskellige blad dies jeg syntes passede.

 

Det hele er skåret i designark, aubergine, pæoner, jordbærguf og oliven.

 

 Hvis i stadig er med så langt😅 så er det nu du skal til alt det sjove, nemlig at bygge din blomsterkasse. Jeg har brugt pincet (den er altså uundværlig til dette projekt🙃) og sat fast med tacky glue.

 

Til sidst har jeg lavet et lille skilt (på et træ grillspyd) med hip hip hurra fra garderhusar stemplet, streger fra lyv og tyve sættet og verdens bedste mor som er fra det nye verdens bedste forældre stempelsæt. Det er stemplet på creme karton og selve det runde skilt med blonde kant er fra die startpakke - fødselsdag.

 

Som prikken over i'et har jeg bundet en snor et par gange om kassen og sat en lille tag fast med teksten elsker dig fra mine stemplet elsker dig også har jeg fyldt lidt træuld i revnerne. Dette bør dog undgås hvis kassen skal kunne klappes sammen og puttes i en kuvert.

 

Jeg håber i kan bruge ideen enten som en blomsterkasse eller måske til noget helt andet? Ihvertfald er den rigtig sjov at lave.

 

Nu er der kun tilbage at ønske rigtig, rigtig god påske fra mig🌺🌺