DIES SURPRISE-PAKKE 1 // Årets konfirmand

Inspiration fra Anja B 

 

I dag har vi igen besøg af Anja, her på inspirationsbloggen - og vi skal se på et fantastisk konfirmationskort. Et kort fyldt med skønne mønstre og farver, samt udstansninger fra dies surprise-pakke 1. Men også en masse andre fine detaljer, som kun Anja kan levere.

 

Årets konfirmand 

Anja har lavet kortet ud fra en A6 kortbase, og 2 små kortbaser på 7,5 x 7,5cm. De små kortbaser er brugt som åbning på kortet.

 

På forsiden er der pyntet fint med en masse udklippede blomster og bier fra papirerne fra pakken. Anja har også udstanset trillebør, mariehøne, blomster og blade, samt årets konfirmand fra marts udgivelsen. Læg især mærke til de små fine detaljer øverst på det lille tag.

 

Når den forreste lille kortbase åbnes, kommer den sødeste lille lomme til syne. I lommen sidder et lille tag, pyntet med udstanset papir, samt en sølv bjælde, bundet med snor fra pakken. Lommen er dekoreret med potteplanter, blade og kost.

Til venstre er forsiden på A6 kortbasen skåret til, så dem blot er 4,5cm bred. Den er beklædt med papir udstanset med en slimline die. Og derpå er den lille kortbase sat fast. 

 

Når kortet åbnes helt, kan vi i midten se skrivefeltet Anja har gjort klart - det er lavet i lag udstanset med rektangel dies, og firkant dies.

Den lille kortbase er i højre side, er sat fast ved at den sidder under rektangel lagene. I venstre side er den lille kortbase sat fast ovenpå den 4,5cm brede del af kort forsiden.

 

Anja har også dekoreret den lille kortbase i venstre side. Det har igen fået en lille lomme med fine udstanset motiver. Det lille tag er pyntet med udstanset papir, samt en lille sølvklokke i bånd.

 

Begge små tags kan tages op af lommerne, og kan bruges til små hilsner eller andet til konfirmanden. Et virkelig fint kortdesign til at fejre en stor begivenhed, med masser af plads til pynt og små hilsner.

 

Vi håber Anjas skønne kort har givet ny inspiration med pakken.

Har du lyset til mere inspiration med pakken, så kan du som guldmedlem se Tanja live i vores Facebookgruppe i aften kl. 19.30.

 

Rigtig god og kreativ fredag.

 

Husk at se med igen i morgen, hvor vi viser ugens sidste af inspiration her på bloggen. Du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.