Candy shakers

Så er vi nået til lillejuleaften, og i den anledning forkæler Anne-Sofie os med de skønneste små shaker vedhæng.

Rigtig god fornøjelse

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Jippiiii Jay…

Så ringer vi ind til sidste time og du kan liiiige nå det - altså den sidste lille julegave, til børn og barnlig sjæle. Eller allerbedst, børnenes eget julepynt til juletræet. For det vi skal lave i dag vil egne sig lige så godt til både taskepynt, gavepynt, juletræspynt eller blot som glæde/nydelses faktor 100 ved dit scrap skrivebord.

 

 

Lad os komme i gang med projektet

Projektet egner sig formidabelt til alle de forfærdelige lækre pailletblandinger fra Three Scoops og jeg har fundet toast, jordbær og avocado poser samt papir stumper der passer godt med paillet poserne.

 

Jeg har skåret acetate i størrelsen 6,5 x 7 cm. Og med den røde ekstra sticky tape sat 1 bane tape på den korte led og 1 bane på hver af de lange sider.

 

Lad os få samlet vores Candyshaker.  

Alt tape pilles af kanterne på en gang og med den korte side samles den til et rør.

 

Den ene ende lukkes og det er vigtigt at have samlingen/lukning af røret på midten.

 

Så fyldes posen op med paillet candy inden posen lukkes helt. Husk at lukning skal være bagpå pakken 🙃 

 

Papirstrimlerne til enderne skæres i 1,5 x 7,3 cm og så finder du zig zag die frem - jeg har brugt den fra linje-dies sættet

 

Jeg finder det lettest lige at bukke papirstrimlerne omkring pakkerne og skære dem med zigzag die gennem maskinen mens de er bukket. På den måde passer det som fod i hose når det monteres. Og det kan vi godt liˋ

 

Så er det frem med Crop-a-dile som vi skal bruge til hul og nitte.

(Vidste du godt, at Crop-a-dile kan lave hul i F.eks. Konservesdåser)

 

Jeg har valgt, at lave hul i den ene side, og så er der til slut monteret en ballchain. Har man ikke dette, kan alt jo bruges af forskellig snor og bånd.

 

Jeg kommer helt sikkert til at lave mange flere candyshaker det er der ingen tvivl om for jeg hører uden tvivl til de barnlige sjæle og for mig er det her virkelig glædelsesfaktor 100.

 

Her er et eksempel på juleversionen, den er også rigtig lækker! 

 

Så er der kun tilbage at sige glædelig, hyggelig og kreativ jul. Jeg glæder mig meget til vi guldmedlemmer skal være sammen d. 29. til Cybercrop.

//Anne-Sofie

 

Kig endelig forbi bloggen igen i morgen, hvor Anja har et fint indlæg klart til os - og runder julebloggen af for denne gang.