Adventspakke 4 - Inspiration fra Vibe

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

 

Godmorgen til jer og wow hvilken pakke! Synes alle 4 gaver i år har været helt fantastiske, men denne må tage prisen som min favorit. Jeg har tryllet 3 kort frem til jer i dag til inspiration, så lad os komme i gang.

 

Inspiration 1 

Mit første kort er et pop up boks kort – det synes jeg de glade stempler skreg på. Jeg har til min boks brugt papir fra design papir blokken ”Let’s Celebrate” og farvelagt  mine stempler med de copic nuancer jeg synes passede bedst til. Jeg har med vilje prøvet at lave skyggerne lidt hårdere – og altså ikke prøvet at blende overgangene blødt sammen. Det gjorde jeg for at opnå en mere tegneserie-agtig farvelægning, eller hvad man nu skal kalde det, haha.

 

Mine stemplede figurer har jeg fastsat med acetate så de rigtigt ”springer” ud af boksen. Med en hvid gel pen har jeg tegnet ”glimmer” på, så de rigtig skinner

 

Inspiration 2 

Mit andet kort er et pull tab slider kort i slimcard størrelse. Her har jeg brugt et af de fine regnbue ark der var vedlagt pakken som design papir. Det har først standset ud med en slimline die og efterfølgende skåret det i 3 stykker med en sky-die.

 

Det øverste lyserøde papir er fra et af de andre ark fra pakken. Bag skyerne har jeg gemt hjerte og stjernen som kommer til syne når man hiver i den blå flap for oven. Som pynt har jeg brug de fine pailletter fra pakken – de små mini skyer og små stjerner er bare så nuttede og vil pynte på et hvert kort.

 

Inspiration 3 

Mit tredje kort er uden farvelægning. Det er et kvadratisk form for stafeli kort, kan man vel kalde det. Til det har jeg brug en kortbase på 12,5 x 12,5 cm. Forsiden er foldet på midten, så kortet kan stå når det åbnes. På forsiden har jeg først sat mit stribede designpapir fast og derefter skåret en oval i med en oval die. I hullet har jeg sat vellum skåret med sky-die, hvorpå regnbuen er sat fast. Ved begge ender af regnbuen er en lille sky, der er skåret i creme perlemors karton.

 

Som tekst har jeg skåret et banner med de brede bannerdies, hvorpå jeg har heat embosset ”tillykke” med hvidt embossing pulver.

 

Det var alt for mig i dag. Jeg håber I er blevet inspireret og så håber jeg I får en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår, når I når dertil.

/Vibe

 

Kig endelig forbi bloggen igen i morgen, hvor Anne-Sofie har inspiration til os.

Husk du kan deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Følg også med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe