Smukke svampe

Glædelig jul

I dag har vi et skønt blogindlæg klar til jer fra dygtige Anja. Kort proppet med lækre diecuttede efterårsblade, en fin fugl, og smukt farvelagte skovsvampe og paddehatte.

Lad os se på herlighederne

 

Inspiration fra Anja B

 

Anja har lavet 3 lækre kort, som vi her vil vise jer, og der er virkelig kælet for detaljerne i hver enkelt kort.

 

 

Inspiration 1

Første kort vi skal se på er dette lækre runde kort, fyldt med skønne grønne, røde og brune toner.

Anja har til baggrunden på kortet brugt blonde cirkel dies skåret i lysegrøn og sort karton, cirkel dies er brugt til den grå cirkel, og til sidst er hjerte baggrunds die brug på den grå cirkel. Bag hjerte baggrunden har Anja brugt et stykke rød karton, så hjerterne fremstår tydeligt.

Kortet er pyntet med et væld af efterårsblade skåret i akvarel, samt den lysegrøn, og er derefter farvelagt med Distress Oxide bundled sage, peeled paint, samt rustic wilderness - virkelig nogle skønne toner Anja har fået frem på bladene.

 

Anja har brugt svampene fra skovsvampe, og paddehatte og teksten fra hello old champ til kortet  Farvelægningen er lagt med Copic: E31, E33, E35, E37, E50, E51, E53, E57, Y28, YG91, R05, R17, E08 og blender 0.

 

Inspiration 2

Her viser Anja hvordan julefuglen kan anvendes til andet end julekort, på et fint rektangel kort, pyntet med vores store sløjfe, efterårsblade og den søde julefugl

Designarkene Anja har brugt på kortet er alle fra Dinoland blokken. Fuglen, samt Knus teksten er skåret i vores grå karton, og der er pyntet med grønne enamel dots.

 

Vi er ret vilde med detaljen Anja har lavet med fuglen på bladet, og de to hjerter bagved. 

 

Inspiration 3

Sidste kort for i dag, er dette lækre shakerkort Anja har lavet med en kombination af rektangel dies og cirkel dies.

Selve shakerkortet er fyldt med de skønne efterårssvampe pailletter, som passer perfekt med designarkene Anja har brugt fra Dinoland blokken.

Det er samme blok. samt kobber karton, alle efterårsbladene, og baggrunde er skåret ud af.

 

Teksten i toppen af kortet er en kombination af efterårsbarn og hygge, og den stemplede tekst i bunden er også fra hygge sættet.

Til farvelægning af skovsvampe, og paddehatte har Anja denne gang brugt ZIG, og vi er vilde med resultatet. Farverne der er brugt er 075, 901, 096, 903, 900, 093, 073, 060, 064, 072, 029, 022, 061.

 

Vi håber Anjas lækre kort, kunne inspirere jer til nye ideer med både efterårsblade, julefugl, svampe og pailletter.

Rigtig glædelig jul