Årets konfirmand

Inspiration fra Anja B 

 

Konfirmationstiden nærmer sig, og i den anledning har Anja lavet et skønt konfirmationskort - fyldt med masser af udstansninger og designark, selvfølgelig.

 

Anja har lavet kortet i et firkantet format i målet 13,5 x 13,5cm - og forsiden af kortet er foldet, så vi får et lille kig ind i kortet, hvor der også venter os en masse detaljer.

På forsiden har Anja først udstanset et stykke mint designark med den fine træ baggrund die, samt mini slimline die - så det passer i størrelsen til den halve forside.

 

Kortet er herefter pyntet med en masse kirsebærgrene, fyldt med kirsebærblomster udstanset i aubergine og lavendel designark. På grenene hænger fugleburet i sølv perlemor, med en mørk grøn baggrund. Den fine nattergal er også kommet med, og den er udstanset i toner fra vores aubergine designark.

Grenene har også fået lidt ekstra pynt i form af en banner med trekantsflag i græskar tern.

 

Anja har sat kirsebærgrene sådan, at de følger med forsiden når kortet åbnes. Så fin en detalje.

 

Bag folden på forsiden, gemmer dig et designark i græskar mursten, stemplet med teksten 'Vær tro mod dig selv, som er fra vores krokus stempel.

På modsatte side har Anja igen brugt mint designarkog her har den fået den fine konfirmation tekst, præget med konfirmation cirkel die. Den lille stemplet tekst er fra årets teenager stemplet.

 

 

Vi håber Anja skønne kort, kan inspirerer til nogle af forårets konfirmationer.

Rigtig god og kreativ torsdag.