Adventspakke 4 - Inspiration fra Janni

Janni har selvfølgelig også haft gang i indholdet af 4. adventspakke - og hvad der er kommet ud af det kan vi nu afsløre for jer her.

Har I lyst til mere inspiration fra Jannis side, kan I som guldmedlemmer se med på Facebook i aften kl. 19:30.

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

God onsdag morgen og glædelig 21. december.

Så er det endelig tid til at jeg kan afsløre hvad jeg har fundet på af ideer med 4. adventspakke - jeg må nok indrømme at dette er min favorit pakke jo - sikkert ikke en overraskelse for mange....

Jeg har lavet 4 forskellige kort, hvoraf det ene er lavet på liven i søndags på vores Facebook side - men jeg måtte lige have det med herinde også.

Har I mod på mere, så husk jeg er live i aften i guldgruppen til sædvanlig tid 19:30 - jeg håber vi ses!

 

 

Lad os starte med farvelægningen. I søndags delte jeg mine farvekoder da jeg afslørede pakken, men I får dem også her, sammen med alle de skønne stempler

Farvelægning

 

Inspiration 1

Mit første kort har jeg bygget op efter farverne på det fede regnbue designark fra pakken, og de skønne motiver er jo allerede farvelagt i de toner der passer.

Skyerne er skåret ud i et stykke akvarel som jeg har har heat-embosset med ultra neutral shimmer embossingpulver, og jeg er vild med at de skinner - jo mere glimmer jo bedre, ik?! 

 

Inspiration 2

Mit andet kort er lavet på en baggrund af akvarel, skåret med rektangel dies, og farvet rundt i kanten med blending børster og scattered straw. Fronten af kortet er kun halv, og jeg har sat et stykke akvarel ind, hvor jeg har brugt sky dies i toppen. Bag akvarellen har jeg sat et stykke vellum også skåret med sky dies.

De små skyer er skåret i akvarel der er heat-embosset med white puff twinkle, og regnbuen er skåret i designark fra Let's celebrate blokken og ark fra pakken.

De søde små kaninen der leger ved regnbuen er tvillingen fra de nye stjernetegn der lige er udkommet. De stjernetegn passer bare så godt med den pakker her.

 

Inden i kortet har jeg på den ene side sat endnu en stjerne, samt skyen fra låge 18 i vores julekalender. På den anden side har stemplet 'elsker dig' fra pakken, og pyntet med et par farvelagte stjerner.

 

Inspiration 3

Mit 3. kort er et shakerkort, igen med glimmer skyer, ja jeg kunne ikke stoppe igen.... Vinduet i shakeren er skåret med en oval die, og så har jeg bygget regnbuen op med hver anden bue, så det giver et fint kig ind i shakeren.

 

Den skønne lille skytte fra stjernetegnene er her farvelagt som en lille amor, igen perfekt til denne søde pakke

 

Inspiration 4

Det sidste kort for i dag, er lavet i søndags under præsentationen, og er et 10x10 helsides shakerkort. Kortet er bygget op omkring regnbuen, skåret i designark fra pakken, samt Let's celebrate blokken.

 

Jeg har brugt 'du er sød' die til tekst, skåret i akvarel der er heat-embosset med white puff twinkle.

 

Det var min inspiration for nu - men jeg er live igen i aften kl. 19:30 hvor jeg leger videre med pakken - vi ses.

Kreative hilsner

Janni

 

Kig endelig forbi bloggen igen i morgen, hvor Vibe viser sine skønne kort med 4. adventspakken   

Husk du kan deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Følg også med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe