Adventspakke 3 - Inspiration fra Vibe

Torsdagens blogindlæg kommer fra Vibe, og her får vi præsenteret de lækre kort som Vibe har tryllet frem med indholdet af vores 3. adventspakke.

Værsgo Vibe......

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Hej med jer 

I dag er jeg på bloggen med tre kort fra adventspakken fra i søndags, og sikke dog en lækker ”herre” pakke.

Mit første kort er et CAS [Clean And Simple] kort, som er endt med at være min favorit blandt de tre.

Inspiration 1

Her er Martinien i centrum. Den er farvelagt med copics, hvorefter jeg har dækket glasset med glossy accent. I baggrund har jeg først en hvid blonde firkant og dernæst en firkant – begge dele er sat på med mosgummi for at give ekstra dimension når nu kortet ellers er så simpelt.

På firkanten har jeg derudover også embosset i min Big Shot med den stencil der kom i pakken. Det er meget subtilt, men det er endnu et element der er med til at fremhæve drinken som fokuspunkt. Til sætningen har jeg brugt den mindste smalle banner die og papir fra 2. søndag i advent, da det matchede mine oliven så godt, skål!

 

Inspiration 2

Vi bliver i skålen på mit andet kort. Her har jeg farvelagt die-manden med copics. Jeg har selv gættet mig til hvor skyggerne skulle lægges. Han endte med at blive ganske nydelig. Jeg har diecuttet Skål og også tilføjet dagens gentleman som tekst.

Som baggrund har jeg brugt det fine murstens designpapir skåret med den anden største rektangel die og det har jeg igen sat på et hvidt ark, der er skåret med den største rektangel die – igen for at give det lidt dimension

 

Inspiration 3

Mit sidste kort er et shutter kort.

Forsiden er ret simpel, der har jeg anvendt det stribede blå papir fra pakken og lavet et ”mavebælte” til kortet af det blå designpapir hvor jeg også har sat bilen fra stempelsættet på. Bilen er farvelagt med copics.

 

Når selve kortet så åbnes kommer ”Tillykke” designpapiret til syne i bedste James Bond stil og for at understrege ”Tillykke” er der også kommet et sort banner inde i kortet, hvor jeg har heat embosset med hvidt embossing pulver. Det er så fint at tillykke på designpapiret og på stemplet er det samme blot i forskellig størrelse, hvilket gør det så nemt at anvende sammen.

 

Håber I er blevet inspireret

 

God dag til jer.

/Vibe

 

Det var alt vi havde til jer fra Vibe i dag, og sikke da nogle fantastisk kort!

Rigtig god torsdag

Husk endelig at kigge ind her på bloggen igen i morgen, hvor Nadja har lavet et skønt juleprojekt til os