Adventspakke 3 - Inspiration fra Janni

Janni viser os i dag sin inspiration lavet med det maskuline tema i 3. adventspakke.

Har du mod på mere inspiration fra Janni med pakken, kan du se med live i aften kl. 19:30 på vores Facebook side.

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Så blev det min tur, til at vise min inspiration med det fede indhold af 3. adventspakke - virkelig en lækker pakker, er du ikke enig?!

Har I lyst til mere inspiration fra min side, så se med live i aften 19:30 på Facebook. Her leger jeg videre med pakken og laver kort eller tags med indholdet.

Lad os se på kortene jeg har klar til jer

 

Inspiration 1

Mit første kort er lavet med den fede stencil fra pakken - jeg har brugt den på hvidt karton, og kørt børsten let over med black soot. Skydeskiven og tillykke teksten er stemplet med villainous potion, og det er også den jeg har splattet ud over hele baggrunden.

Distress Oxide villainous potion passer ret godt med det lilla karton, så det har jeg brugt til base, prik streg tallene, samt til skjorten på silhouetten. Kortet er til sidst pyntet med lidt sølv og lilla dots.

 

Inspiration 2

Kort nr. 2 er et foldekort, hvor forsiden giver et lille kig ind i kortet. 

På forsiden har jeg skåret 2 cirkel dies ( 4. og 6. indefra) i sort og hvid karton, og skåret silhouetten i sort perlemor, og fået den til at passe i cirklen. Baggrunden er smagen af blåbær splat, og derpå har jeg stemplet den ene tekst fra gammel i sindet

 

Inden i kortet har jeg stemplet den anden tekst fra samme stempel, det passer ret godt til drinken ved siden af. De grønne dots er fra dinoland pakken, og jeg har prøvet at fange farverne derfra til min farvelægning af oliven i drinken.

Farvelægning er med Copic
Oliven: YG93-YG95-YG97, R37
Glas: B0000-B00, YG0000.Y000-YG21

 

Inspiration 3

Mit 3. kort er holdt i sort, hvid med designark fra pakken, og til prik streg tal, den ene baggrund og silhouette har jeg brugt guld perlemor. Da kortet var samlet sprøjtede jeg lidt guld maling ud over, for at pifte det lidt mere op.

Jeg får jo til tider lidt skøre ideer, og her jeg synes det var meget sjovt at ændre 007 til 070 - så er det klart til 70 års fødselsdag.

 

Inspiration 4

Selvfølgelig skulle den bil da bruges til et tillykke med kørekortet kort, så det blev mit kort nr. 4 lavet til. Teksten er fra stemplet dyt, dyt båt, og det er jo som skabt til denne adventspakke.

Baggrunden er først farvelagt med spun sugar, og derefter jeg brugt picked raspberry og kitsch flamingo, sammen med stencil og børster.

 

Bilen er farvelagt med Copic: C0-C1-C3-C5-C7, og sat på et stykke foamtape. De sorte dots har jeg sat omkring for at skabe lidt mere fokus på bilen

 

Inspiration 5

Sidste kort for i dag, er igen holdt i sort og hvid med designark fra pakken, og en silhouette skåret i sort og hvid karton.

 

Jeg havde lyst til der skulle være lidt pang på her, så jeg satte et stort smækkys midt på kortet... det er lavet med det lille sæt læber, embosset med apple red embossing pulver.

Det var alt for nu - men se med senere hvor jeg finder på noget mere med pakken.

Kreative hilsner

Janni

 

Kig endelig forbi bloggen igen i morgen, hvor Vibe viser sine kort med 3. adventspakken   

Husk du kan deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Følg også med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe