Adventspakke 3 - Inspiration fra Nadja

I dag er det Nadja der invitere os indenfor på bloggen, for at vise os alle sine lækre inspirationskort, lavet med 3. adventspakke.

Nadja har igen lavet en kæmpe stak kort, så lad os hellere komme i gang

 

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

Glædelig 3. søndag i advent, og desværre allerede vores anden sidste pakke. Det er utroligt så hurtigt december går, i forhold til alle de måneder hvor vi ikke har lækre pakker der ligger og venter på os.

 

Jeg ELSKER denne pakke - Den er rå og maskulin, og rammer lige ned i et hul i min stempel-kasse. Det maskuline.

 

Inspiration 1

Først har jeg lavet to lækre tags, jeg kan godt lide at tilføje gavemærker hele året rundt når jeg giver gaver, så de her er perfekte. Det lille tag er lavet med taggen fra 7. December i julekalenderen, den store er lavet med farveprøve tag. Jeg har brugt papiret fra pakken og almindelig hvid karton, samt sort karton til silhuetten. Jeg har valgt at stemple martini glasset på hvid, og ikke farvelægge, da jeg synes det er fedt at disse er holdt kun i sort, hvid og grå.

 

Inspiration 2

På dette kort har jeg lavet min egen baggrund med stemplet af bilen. Jeg har stemplet med en grå versafine clair, og børstet kanten let med Distress Oxide Black soot. Bilen er farvelagt med Copic: C9, C7, C6, C5, C4, C2, C1 + G000, G0000. Jeg har hævet bilen og tekstbanneret op på 3D tape, sådan at det står lidt tydeligere frem end baggrunden.

 

Inspiration 3

På dette kort har jeg brugt regnbuepapiret fra Let's celebrate designblokken, skåret det ud med blonde slimline die, og lavet en mindre hvid slimline dies. Silhouetten er skåret ud syv gange i hvid, og derefter har jeg skåret den igen i farvet karton som matcher regnbuen, og sat lomme og skjorte ind i de hvide silhouetter. Jeg forestiller mig at sådan en regnbue af smukke silhouetter kan bruges til mange festlige formål.

 

Inspiration 4

På dette kort har jeg endnu engang brugt det lækre papir fra pakken, og så har jeg lavet mig en shaker ved at benytte blonde slimline die til både den yderste kant og til mit vindue. I vinduet har jeg brugt vellum, og inde bag det pailletter i “smagen af lakrids”. Jeg har brugt to tekster på dette kort, en stemplet på et af de smalle banner dies, og den store “Hurra for dig” tekst die. Bilen er farvelagt med samme copic kombination som kort 2, og glassene er farvelagt med G000 + C1 + E0000 for at holde kortet i hvid, sort og grå endnu en gang.

 

Inspiration 5

Et meget enkelt kort, men samtidig et virkelig lækkert kort. 

På baggrunden har jeg lavet nogle splat klatter med sort akryl maling, da det er tørret har jeg stemplet bilen med grå Versafine Clair. Jeg har brugt skyggen fra de smalle banner dies til at lave en stribet og en hvid banner, og stemplet teksten på den hvide. Herefter har jeg kun tilføjet silhouetten og tre sølv enamel dots.

 

Inspiration 6

Dette kort er langt hen af vejen lavet fuldstændig som kortet før. Jeg kunne bare ikke stå for at lave endnu et kort med splat og silhouetter. På dette har jeg blot tilføjet en sort matte bag min baggrund der er skåret med rektangel die i hvid karton.

 

Inspiration 7

Jeg er vild med den lækre stencil der følger med denne adventspakke. På dette kort har jeg brugt den på en blå murstensbaggrund, lavet af papiret fra pakken. Jeg har brugt både blonde slimline og almindelig slimline til baggrunden, da jeg følte at en sort blonde ville få min baggrund til at stå endnu pænere frem. Gennem stencilen har jeg børstet med Distress Oxide Black Soot, og jeg har splattet lidt sort akryl maling på baggrunden for at gøre den endnu mere rå og rodet.

Glassene er stemplet på Neenah og farvelagt med Copic B00, B0000 + C4, C3, C1. Teksten er stemplet med Versafine Clair i sort, direkte på baggrunden.

 

Jeg glæder mig til at se hvad I får lavet af lækre projekter med 3. adventspakke, jeg er sikker på at denne pakke nok skal ende ud i en hel masse lækre maskuline kort.

 

Julesmil fra Nadja

 

Kig endelig forbi bloggen igen i morgen, hvor Anne-Sofie viser sine kort med 3. adventspakken   

Husk du kan deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Følg også med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe