Adventspakke 3 - Inspiration fra Anne-Sofie

Denne morgen siger vi velkommen til Anne-Sofie her på bloggen, og vi skal selvfølgelig se de fede kreationer som Anne-Sofie har lavet til os med med indholdet af 3. advent.

 

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

3. søndag i advent som denne gang oser af herre stemning, James Bond og høj pistolføring - som selvfølgelig skylles ned med en dry Martini.

Shit altså en lækker pakke..! Og jeg kan jo kun snakke for mig selv, men det er virkelig noget jeg har manglet - og jeg er så stor fan af, at alting altid passer sammen i Three Scoops surprice-pakker samt adventspakker.

 

Jeg har denne gang lavet et tag og et kort og resultatet af begge er jeg faktisk blevet rigtig glad for. Måske fordi det jo egentlig ligger langt fra det jeg normalt ville lave?!

 

Men her får I dem.

Kortet er holdt helt enkelt i rå stil. Kunsten med enkle kort er, at det skal være spændende uden at være kedeligt og det lille røde hjerte ( fra hjerte die sættetsatte lige prikken over iˋet.

Selve basen er skåret ud på rektangel base af akvarel og sværtet med Black soot på den fede stencil fra pakken.

 

Tillykke er embosset med guld og den lille skydeskive stemplet med antique linen, da jeg gerne ville den skulle stå lidt i baggrunden i forhold til teksten som er stemplet med versafine clair.

Cool råt og enkelt.

 

Mit tag er lavet med Three Scoops tag die som jeg tit hiver fat i ( det er nok ikke stor hemmelighed jeg er vild med den) da den er så god til mange ting, og mange forskellige papirer.

 

Herren i smoking er skåret ud i sort perlemor karton. Til teksten har jeg brugt den smalle banner diesMartini er farvelagt med Copic.

 

Halleluja en lækker pakke.

//Anne-Sofie

 

Kig endelig forbi bloggen igen i morgen, hvor Janni viser sine kort med 3. adventspakken   

Husk du kan deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Følg også med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe