Adventspakke 3 - Afsløringen

Så blev det tid til at åbne 3. adventspakke i Three Scoops adventskalender 2022. Vi har igen glædet os helt vildt til at kunne afsløre det lækre indhold for jer.

Vi viser indholdet af pakken her, men du kan også følge med live kl. 10, på vores Facebookside, hvor Camilla afslører indholdet for jer.

Lad os løfte sløret for indholdet af adventspakke 3:

 

Pakken i dag har et fedt maskulint tema, og indeholder et stempelsæt med en bil, martiniglas, oliven, og en skydeskive, samt 2 tekststempler, Tillykke og You're just a tini' bit older

I pakken findes yderligere 1 die, med en silhouette af en mand med et glas, assorterede A5 designark i blå, sort og hvide farver samt en A5 stencil med hvirvel mønster. 

Stempler og dies er illustreret i samarbejde med Nadja Kaagh.

 

I dag præsenterer vi også Anjas fede kort lavet med pakken, så lad os se på herlighederne:

 

Inspiration fra Anja B

 

Inspiration 1

Anjas første kort er uden farvelægning, og i stedet fyldt med diecutting fra tal og tegn dies, rektangel die, samt den fede silhouette die fra pakken. Anja har udskåret 3 mænd både i sort og hvid karton, samt det blå fra dagens pakke. 007 er også skåret i samme blå, og igen med en sort skygge bag. Til sidst er der tilføjet 2 stempler fra pakken - og resultatet er virkelig lækkert og enkelt.

 

Inspiration 2

Det næste kort vi skal kigge på, er bygget op på en rektangel baggrund, hvor Anja har delt siden op med 2 forskellige designark fra pakken. Derefter er der sat 2 cirkler, på midten af kortet, en i sort karton, samt en i designark fra pakken. Den øverste cirkel har fået lidt sværte med Distress Oxides fossilized amber og wild honey, inden skydeskiverne er stemplet over hinanden. 

Silhouetten har igen fået en ekstra skygge i sølv perlemor, og det giver en virkelig lækker effekt. Tillykke teksten er stemplet på en smal banner i hvid karton, og placeret i bunden af kortet.

Motiverne har Anja farvelagt med ZIG 091, 043, 046, 073, 260, 028

 

Inspiration 3

Anjas 3. kort har en lækker forside som giver os et kig ind i kortet. Fronten af kortbasen er skåret igennem på langs, og den tilbageværende del er beklædt med designark fra pakken, skåret med en slimline dies.

Midt på kortet har Anja sat en masse firkanter på skrå, skåret med forskellige størrelser firkant dies i hvid karton, samt designark fra pakken. Derefter er teksterne fra pakken stemplet på dem, sammen med bilen.

Motiverne har Anja farvelagt med ZIG 010, 095, 097, 904 

Inden i kortet har Anja sat silhouetten skåret i sort og hvid, samt pyntet med designark fra pakken.

 

Inspiration 4

Næste kort er et fedt shakerkort, fyldt med de skønne pailletter fra magiens verden. Anja har lavet et firkantet kort, og lavet huller til shaker vinduerne med forskellige cirkel dies. Inden i shakervinduerne, er skydeskiverne stemplet, og de passer perfekt til ruderne.

Silhouetten er denne gang skåret i bronze perlemor, som spiller rigtig godt med pailletterne.

 

Inspiration 5

Det firkantet kort her er holdt helt i blåt, fra designarkene i pakken. Anja har skåret hul i 2 blå ark, samt et sort, med cirkel dies i forskellige størrelser, og har skabt et flot fokus på midten. Mursten designarket bagerst på kortet, er farvet med den lækre stencil i Distress Oxide farverne stormy sky og faded jeans. Til sidst har Anja sat silhouetten ind, samt pyntet med blå enamel dots.

 

Inspiration 6

6. og sidste kort fra Anja i denne omgang, er et fedt foldekort i røde toner.

Forsiden af kortet er fyldt med diecuts skåret i designark fra pakken, samt lidt fra 1. adventspakke. Der er brugt både firkant dies, cirkel dies, blonde cirkel dies, blonde hjerte dies, samt smalle banner dies.

Glassene på forsiden er farvelagt med ZIG, men selve indholdet i glassene er stemplet på designark. 

Inden i kortet har Anja sat bilen, farvelagt i skønne lyserøde toner, samt pyntet med lidt jordbær fra paillet blandingen jordbær

Motiverne har Anja farvelagt med ZIG 010, 095, 097, 201, 904.

Glædelig 3. søndag i advent.

 

Vi håber Anjas kort har givet jer en masse inspiration, og lyst til at være kreativ med denne adventspakke.

Husk at se med kl. 10.00 når Camilla går live med indholdet af 3. advent. Her vil hun også vise jer lidt ekstra detaljer fra Anjas fede kort.

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. Papiret kan fra i dag kl. 10.00 købes i shoppen. Vi har et begrænset antal, så de er i salg så længe lager haves. 

I morgen fylder vi bloggen med adventsinspiration fra Nadja, så husk at kigge forbi.

 

Husk endelig at deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Følg også med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe