Adventspakke 2 - Inspiration fra Vibe

Vibe gemmer sig i dag her i julebloggen, og hun vil vise os sine skønne kreationer lavet med 2. adventspakken.

Lad os se hvad Vibe har fundet på

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Hej dovendyr 😉 

I dag viser jeg lidt inspiration med adventspakken nr. 2. Og vi går straks i gang.

 

Inspiration 1

Mit første kort i dag er et shakerkort. Kortet er et rektangel  A6 kort hvor jeg har diecuttet et ovalt shaker vindue i. Det har jeg brugt den næst-største ovale die til. Derudover har jeg brugt den næst-mindste die til at diecutte mit lille tekstfelt, hvor der står ”Lad os snart hænge ud sammen”. Jeg har lånt en ”hej” die fra surprisepakke 13 fra marts 2022, så der kunne stå Hej Dovendyr i stedet for blot dovendyr.

Dovendyrene har jeg placeret hængende på grenen. Det ene dovendyr har fået et lille snit i hænderne så den bedre kunne holde fast. De er farvelagt med copics. Efter jeg havde givet dem det lag farve, har jeg lavet små pletter så de er blevet godt lodne i pelsen.

 

Inspiration 2

Mit andet kort er et ”pendul” kort til en nyfødt dreng – eller måske rettere hans forældre. ”Pendul” elementet består i, at dovendyret med babyen på maven kan gynge frem og tilbage.

 

Jeg har brugt det lysegrønne ternede papir fra pakken og parret det med distress oxide bundled sage og splat af ground espresso. Samme farve har jeg brugt til blade og tekst diecut fra dreng/pige sættet. For at det ikke blev al for tone i tone har jeg diecuttet nogle blade af vellum til at skille de forskellige ting lidt ad på kortet.

 

Selve rammen er hævet ved at papiret er foldet i siderne. Dermed kan kortet foldes fladt i en kuvert. 

 

Inspiration 3

Mit sidste kort er i den mere simple ende, men det kan bestemt også noget. Jeg har diecuttet tre cirkler af mønsterpapiret fra pakken. På de to mindste har jeg placeret min tillykke med fødselsdagen tekst, samt teksten fra pakken og på den store har jeg sat dovendyrene. Det ene dovendyr tager sig en slapper oven på grenen. Jeg elsker hvordan man kan variere om dovendyrene skal hænge eller lægge. Det giver så mange muligheder.

Jeg håber I er blevet inspireret og I får en rigtig god kreativ dag

/Vibe 

 

Kig endelig forbi bloggen igen i morgen, hvor Janni viser sine kort med 2. adventspakken   

Husk du kan deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Følg også med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe