Adventspakke 2 - Inspiration fra Janni

Janni har selvfølgelig også haft gang i indholdet af 2. adventspakke - og hvad der er kommet ud af det kan vi nu afsløre for jer her.

Har I lyst til mere inspiration fra Jannis side, kan I som guldmedlemmer se med på Facebook i aften kl. 19:30.

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

God onsdag morgen og glædelig 7. december.

Så  blev det min tur til at vise mine kort lavet med indholdet af 2. advent, og det var ikke svært at finde på noget med pakken, når nu de dovendyr er SÅ nuttede!

Jeg har lavet 4 kort jeg vil vise jer i dag, og så har jeg et par ideer i ærmet som jeg vil vise under min live i aften for guldmedlemmer i min Facebook live.

 

Inspiration 1

Så snart jeg fik pakken og så den fede 'Dovendyr' tekst vidste jeg med det samme at jeg måtte bruge den sammen med 'Jeg elsker dig' stemplet - og jeg er ret vild med resultatet.

Kortet er bygget op med slimline, blonde slimline, hjerter og papir og segl dies, og kombinationen af guld, kraft og mint papir går ret godt i spænd synes jeg.

 

 

Til farvelægningen har jeg brugt Copic
Dovendyr W0-W1-W3-W5-W7, R20

Grene E50-E51-E51, G40-YG61-YG63

 

Inspiration 2

Mit andet kort er lavet på en baggrund farvelagt med blending børster og Distress Oxide farverne spun sugar og squeezed lemonade. Jeg har valgt at bruge birkestammerne farvelagt med Distress Oxide antique linen og frayed burlap, pyntet med en masse blade, skåret med blade 4 dies. Både blade og græsbakken er skåret i det lækre designark fra pakken.

 

Til farvelægningen har jeg brugt Copic
Dovendyr E70-E71-E74-E77-E79, R20

 

 

Inspiration 3

Dagens 3. kort er meget simpelt, men det er bestemt ikke en dårlig ting.

Jeg har farvet en del af min rektangel akvarel baggrund med blending børster og Distress Oxide mowed lawn. Maven på dovendyret, der ligger over grenen, har jeg taget væk, så den bedre kunne hænge over grenen. Teksten som jeg jo synes er oplagt til de dovendyr er fra 'Ro & mag' stemplet med sukkulenter

Til farvelægningen har jeg brugt Copic
Dovendyr W0-W1-W3-W5-W7, R00
Grene E21-E11-E13, YG61-YG63

 

Inspiration 4

Mit 4 og sidste kort her er dette skønne shakerkort, (igen) lavet med en lille cellofan shaker inde i polaroidrammen. Jeg er ret vil med den polaroidramme for tiden - og se hvor perfekt den er til at dovendyrene kan hænge på den.

Igen har jeg brugt kombinationen af guld og kraft, denne gang sammen med designark fra pakken og vellum.

 

Til farvelægningen har jeg brugt Copic
Dovendyr W0-W1-W3-W5-W7, R00

Det var min inspiration for nu med de nuttede dovendyr, meeeeen jeg er live igen i aften kl. 19:30 hvor jeg leger videre med pakken - jeg håber vi ses.

Kreative hilsner

Janni

 

Kig endelig forbi bloggen igen i morgen, hvor Anne-Sofie viser sine kort med 2. adventspakken   

Husk du kan deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Følg også med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe