Adventspakke 2 - Inspiration fra Nadja

I dag er vi så heldige at Nadja vil vise os sine lækre kort med 2. adventspakken, og I kan godt sætte jer godt til rette, for vi skal se hele 7 lækre kort i dag

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever


Glædelig 2. søndag i advent, eller anden uge er det jo efterhånden gået hen og blevet, for der er jo ikke længe til vi skal åbne næste pakke.

 

Jeg har altid syntes at dovendyr er en lille smule skræmmende, men så er det jo heldigt at jeg fik frie tøjler til at tegne dovendyret præcis som jeg selv ville og jeg må indrømme at jeg er gået hen og er blevet helt glad for dem, først i processen med at tegne, og endnu mere efter at have farvelagt og lavet kort med dem. De er da for nuttede! Derfor er det også blevet til hele 7 kort med denne pakke allerede.

 

Inspiration 1

Jeg har sat mig det mål at jeg vil lave mindst et julekort med hver af pakkerne i år, om jeg ender med at kunne gennemføre må tiden vise, men dovendyret er helt perfekt til at hænge ned fra en skøn tekst. Jeg vaklede mellem at give ham nissehue på eller sætte den på teksten, men den endte altså på teksten. Både nissehue stempel, og den stemplede nytårs tekst er mini stempelpakker der findes i shoppen. Papiret har jeg fra adventspakken, og alle dele er børstet let i kanten med Distress Oxide tea dye. Til slut har jeg sat nogle fine røde Enamel dots på som enkelt pynt.

 

Inspiration 2 

På dette kort har jeg valgt at kombinere de to adventspakker, jeg synes at dovendyret var helt perfekt til at hænge på fjerpennen fra første advents pakke.

Papiret er børstet i kanten med Distress Oxide tea dye, og det samme er teksten på det lille rustikke papir

Copic farvelægning:
Krop - E77, E74, E71
Ansigt - E42, E41, E40 + E39, E15, E13 + C7, C5, C4
Fjerpen: E11, E51, E50 + E42, E40

 

Inspiration 3

På dette kort har jeg valgt at bruge en hel masse limited edition stempler og dies. Jeg elsker at vi får så mange lækre ting i guld klubben og jeg bruger dem ofte.

Teksten er fra årets julekalender, låge 3. Det stempel er på kun et par dage gået hen og blevet et af mine yndlingstekster.

Taggen er fra Surpricepakke 14 og resten er fra denne søndags adventspakke. Det må siges at være et limited edition kort! 

Copic farvelægning:
Krop - E77, E74, E71
Ansigt - R11, R00, R0000 + E39, E15, E13 + C7, C5, C4
Gren - E18, E39, E15, E13 + YG67, YG17, YG03

 

Inspiration 4

Mit fjerde kort er et shakerkort med den smukke grønne paillet blanding fra adventspakken. Jeg har valgt at lave selve shakeren af en cellofanpose (dem det nye karton fra Three Scoops kommer i er perfekte til shaker, de er ikke så skrøbelige som de små cellofanposer)

Alt er skåret ud i papiret fra pakken, og det meste er sværtet i kanten med Distress Oxide tea dye. Jeg har valgt at tilføje to små tekster fra stempel+die sættet "Hygge" da jeg kender et par mennesker jeg sagtens kunne "dovendyr-hygge" sammen med.  

Copic farvelægning:
Krop - E77, E74, E71
Ansigt - R11, R00, R0000 + E39, E15, E13 + C7, C5, C4
Gren - E18, E39, E15, E13 + YG67, YG17, YG03

 

Inspiration 5 

Jeg synes at dovendyret passer perfekt til et "forsinket tillykke"-kort, jeg personligt kommer ganske ofte for sent i tanke om at jeg skal huske at sende kort, så jeg selv er nok et fødselsdagskort-dovendyr, og jeg får helt sikkert brug for flere af den her slags kort.

Copic farvelægning:
Krop - E13, E11, E51, E50
Ansigt - R11, R00, R0000 + E15, E13, E11 + C7, C5, C4
Gren - E18, E39, E15, E13 + YG67, YG17, YG03

 

Inspiration 6

Da jeg tegnede dovendyret havde jeg et morsdagskort i tankerne, så jeg håbede inderligt at det lille dovendyr ansigt kom med i pakken, så jeg kunne føre det ud i livet. Jeg har farvelagt dovendyret i samme farver som alle de andre, men striberne ved øjnene har jeg lavet lyserøde, for at få dem til at matche med det lyserøde karton. Den stemplede tekst og die er fra Mor & Far stempel/dies sættet.

Copic farvelægning:
Krop - E77, E74, E71
Ansigt - R11, R00, R0000 + RV13, RV21, RV10 + C7, C5, C4

Gren - E18, E39, E15, E13 + RV13, RV21, RV10

 

Inspiration 7  Mit sidste kort er lidt mere fantasifuldt i farverne, men jeg synes den lilla passer så flot med den helt fantastisk grønne farve på papiret fra denne adventspakke. Jeg har stemplet grene med en grøn Versafine Clair i kanten for at give lidt liv, og også børstet kanten med en Distress Oxide Twisted Citron. "Til verden bedste" er fra stempelsættet der følger med Mor & Far stempel/dies sættet, og "Et kæmpe stort tillykke" er en mini stempelpakke med tekster. Bag det grønne papir har jeg lavet en baggrund af det lyse lilla designark fra shoppen.  

Copic farvelægning:
Krop - BV17, BV13, BV02, BV01
Ansigt - R11, R00, R0000 + RV13, RV21, RV10 + C7, C5, C4
Gren - E18, E39, E15, E13 + BV13, BV02, BV01  

 

Tak for denne gang, jeg glæder mig til at se hvad I andre har lavet med det nuttede dovendyr.  

Smil fra Nadja    

 

Kig endelig forbi bloggen igen i morgen, hvor Vibe viser sine kort med 2. adventspakken   

Husk du kan deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Følg også med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe