Adventspakke 1 - Inspiration fra Janni

Så er turen kommet til Janni, og hun vil i dag vise os 3 fine kort lavet med 1. adventspakken.

Vi skal både se et shakerkort, et julekort, og selvfølgelig et i Jannis pasteller.

 

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Hej, i dag er det blevet min tur, til at vise hvad jeg har fået af ideer med det skønne indhold af 1. adventspakke - og jeg håber mine kort vil vise hvor vild jeg er med pakken, og selvfølgelig give jer lidt inspiration med på vejen.

Har I lyst til mere inspiration fra min side, så se med live i aften 19:30 på Facebook. Her leger jeg videre med 1. adventspakken og laver endnu et fint kort med indholdet.

 

 

Inspiration 1

Lad os starte med pastellerne - det var (selvfølgelig) det første jeg kastede mig over da pakken var åbnet. Jeg mener se bare det lille blækhus svøbt ind i fine lyse pasteller.

Jeg har som resten af teamet også set at papir og segl sættet passer perfekt til pakken her, så det har jeg fyldt min forside med. Papiret er sværtet lidt i kanterne med Distress Oxide antique linen, og så har jeg brugt Distress Oxide spun sugar, sammen med stencil fra pakken. Begge er selvfølgelig farvet med de lækre blending børster.

 

Jeg har kun brugt en del af 'en kærlig hilsen' teksten fra pakken, ordet hilsen har jeg valgt at skære med hjertelig tillykke die og embosse den med brass embossing pulver. De små hjerter jeg har sat på kortet er fra hjerteflimmer paillet blandingen.

Til farvelægningen har jeg brugt Copic
Fjerpen/sløjfe - RV000-RV00-RV10-RV02

Blækhus - G000-G00-BG32-BG13

 

 

Inspiration 2

Mit andet kort er denne skønne shaker - fyldt med den fine elsk mig paillet blandingen, samt lidt smagen af saltkaramel pailletter.

Jeg har ved brug af blonde hjerte die lavet mit vindue i shakerkortet, og lavet en lille ramme omkring med kraft karton. Selve vinduet er 'lukket' med acetate og derpå har jeg sat den udskåret tillykke tekst i vellum og rød karton, til udskæringen har jeg brugt hjertelig tillykke die.

 

Det lille hjerte i bunden af kortet er også skåret med blonde hjerte die, denne gang i akvarel. Kanterne på hjertet er sværtet godt med Distress Oxide spun sugar, og derefter har jeg brugt texture paste, blandet med Distress Oxide tea dye igennem den fine skrift stencil.

Til farvelægningen har jeg brugt Copic

Blækhus - B000-B00, R35-R37-R39.

Den lille fjer er skåret i rød karton, og farvet lidt med de røde Copic farver, og til sidst er kortet pyntet med lidt røde dots

 

Inspiration 3

Mit sidste kort for i dag er et fint lille julekort i rødt og lyserødt.
Her har jeg skåret en baggrund i akvarel med rektangel die, og farvet med Distress Oxide lumberjack plaid, igennem stencil jul. Under baggrunden har jeg sat et stykke sølv perlemor, som passer godt i farven til fjeren.

Jeg har ud af designarkene fra pakken skåret et lille tag, samt et lille hjerte, og en blonde ramme i rød med blonde hjerte.

 

Den lille tekst er fra 'en hilsen fra julemanden', og den er stemplet på en skygge banner skåret med en smal banner die

Til farvelægningen har jeg brugt Copic
Fjerpen C0-C1-C3

Blækhus - B000-B00, RV000-RV10-RV02

 

Det var alt fra mig i dag, her på bloggen - men jeg fortsætter i aften kl. 19.30 på Facebook.

Håber vi ses.

Kreative hilsner

Janni

 

I morgen er det tid til at se på Vibes lækre kort med pakken, så husk at kigge ind.

Husk endelig at deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken).