Adventspakke 1 - Inspiration fra Nadja

Dagens kreative forkælelse kommer i dag fra Nadja, der her vil vise os hele 7 ekstremt lækre kort - alle lavet med adventspakke 1. Og der er både pasteller, kærlige hilsner og julestemning i vente.

Lad os se på herlighederne

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

Glædelig 1. søndag i advent - og ugen der efter. Nu er det endelig helt okay at sige "glædelig jul" og det har jeg valgt at gøre brug af i mine kort med vores første adventspakke. Jeg har lavet syv kort, hvoraf over halvdelen er julekort, hvilket jeg synes denne pakke er absolut fantastisk til!

Først vil jeg dog vise tre kort som kan bruges året rundt, til enhver lejlighed. Ganske enkelt bare "En kærlig hilsen"

 

Inspiration 1

Jeg har valgt at bruge papiret fra pakken skåret med blonde rektangel die, og lavet en baggrund bag af lavendel designark. Teksten har jeg stemplet på en bred banner, med Distress Oxide Shaded Lilac. Da sværten var tør, tegnede jeg grå skygger på teksten.

Jeg har givet den gas med de lyse lilla enamel dots - hvilket faktisk næsten er et tema for mig, på alle mine kort denne gang.

Copic farvelægning:
Fjerpennen BV17, BV13, BV02, BV00 og R85, R83, R81 og en hvid gelly roll.
Blækflasken BG49, BG15, BG32, G00
Sløjfen R85, R83, R81.

Hjerterne Y15, G11, Y00

 

Inspiration 2

Jeg har benyttet papiret fra pakken, igen skåret med blonde rektangel die - for nøj det er lækker det med strik! Og så har jeg lavet en baggrund i gul, som er sat imellem den og kortbasen. Kanterne har jeg sværtet med Tea Dye Distress Oxide, også på kanterne af det rustikke papir som er lavet med dies fra papir og segl. På det rustikke papir, har jeg også brugt den MEGA FEDE stencil med tekst som er med i pakken. Teksten er stemplet med den grå Versafine Clair. Til sidst har jeg pyntet med lidt sølv enamel dots

Copic farvelægning:
Fjerpennen Y19, Y15 og Y11 + C2, C1 og C0.

Blækflasken C9, C7, C5, C4.

 

Inspiration 3

På dette kort har jeg lavet en simpel baggrund ud af et stykke hvid karton skåret med blonde rektangel die. Det er sværtet i kanterne med Tea Dye Distress Oxide, og igen sværtet gennem den skønne tekst stencil med Ground Espresso Distress Oxide. Nem og lækker baggrund.

Teksten er stemplet med Versafine Clair sort sværte, og heatembosset med clear embossing pulver, på den brede banner af lyserøde perlemor karton.

Copic farvelægning: 
Fjerpennen R85, R83, R81

Blækflasken R89, R85, R83, R81.

 

Og så har jeg fire skønne julekort til jer. Kort som skal sendes ud i verden, så snart denne pakke er offentliggjort. 

 

Inspiration 4 

Dette er mit absolut yndlings julekort i år! Jeg synes det er blevet så mega lækkert, og så endda helt uden farvelægning.

Jeg har brugt papiret fra pakken, skåret med slimline die, på en baggrund skåret med blonde slimline die, i rød ensfarvet karton. Samme røde karton har jeg brugt til at skære laksegl og ordene hygge og julepost.

De små fjer er skåret i guld perlemor, ligesom den bagerste del til lakseglet. Der er skåret tre af de små papir dies fra "papir og segl" som jeg har sværtet i kanterne med en lys brun Distress Oxide, samt sværtet gennem den lækre tekst stencil fra pakken.

Og selvfølgelig med en god håndfuld enamel dots i guld.

 

Inspiration 5

Rød og guld er bare super lækre farver sammen i julen, derfor har jeg brugt det røde papir fra pakken sammen med guld perlemor her. Hele fire lag er der brugt, skåret med slimline die, og blonde slimline die, så det er blevet et godt stabilt kort.

Som en lille ekstra lækker detalje har jeg lavet et laksegl, som jeg synes passer perfekt til denne stempelpakke.

Jeg har stemplet øjne på fjerpennen og blækflasken og farvelagt dem med Copic.

Copic farvelægning: 
Fjerpennen R39, R37, R35

Blækflasken YR27, YR23, Y15, Y11, Y00

 

Inspiration 6

Endnu et kort som emmer af jul og varme i rød og guld.

Papiret fra pakken i kombination med rød ensfarvet karton og hvid karton som er sværtet med Ground Espresso Distress Oxide - også gennem tekst stencilen fra pakken. Fjerene er skåret ud i guld perlemor karton, og så har jeg samlet dem med en lille sløjfe i lyserød.

 

Inspiration 7

Det sidste julekort i denne omgang er lavet med papir fra vores lækre Cozy Christmas designblok, skåret med rektangel dies, blonde rektangel dies, firkant dies og blonde firkant dies

Copic farvelægning: 
Fjerpennen E13, E21, C2, C0
Blækflasken C9, C7, C5, C4 og en hvid gelly roll.

Sløjfen R39, R37, R35.

 

Det var alt fra mig denne gang. Jeg glæder mig til at se alle jeres lækre projekter. 

Smil fra Nadja

 

Kig endelig forbi bloggen igen i morgen, hvor Janni viser sine kort med 1. adventspakken 

 

Husk endelig at deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe