Adventspakke 1 - Inspiration fra Anne-Sofie

I dag har vi fyldt bloggen med Anne-Sofies smukke kort, som hun har lavet til os, med 1. adventspakken - og I kan godt glæde jer, for hold op hvor er de skønne.

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Så blev det jo endelig 1. søndag i advent.

Herhjemme fik den her kurv med de skønne adventspakker, kun lov at stå i ganske få minutter. Det er nu meget heldigt, at de skulle åbnes med det samme så jeg kunne arbejde med lækkerierne. (min rygrad når det gælder Three Scoops produkter, kan bedst sammenlignes med Cocio)

 

Hold da op, hvor skal jeg begynde? Jeg elsker dem… ALLE adventspakkerne!

Men nu må vi jo hellere holde os til det, det drejer sig om denne gang, for ikke at afsløre for meget og det er jo adventspakke nr. 1.

 

 

Inspiration 1 

Første projekt er lavet på akvarelpapir med Distress Oxide farverne Speckled egg, Antique linen, Vintage PhotoGathered twigs og Black soot - både som splat, med blending børster og tekst stencil fra pakken.

Til baggrundene har jeg har brugt rektangel die, og blonde rektangel die, teksten “en kærlig hilsen” har jeg lavet med hvid embossing.

Motiverne har jeg farvelagt med Copic, og jeg har tegnet en lille korkprop på blækhuset.

 

Inspiration 2 

Næste kort har jeg denne gang lavet kvadratisk, og baggrundene er skåret med firkant dies. Igen har jeg farvelagt motiverne med Copic, og derefter sat dem fast med 3D puder for at skabe lidt dimension.

Kanterne på baggrundene er sværtet med Distress Oxide vintage photo, og teksten er stemplet med sort VERSAFINE.

Jeg har stemplet hjertet fra stempelsættet inden i blækhuset, inden jeg farvelagde det. Bogen er fra et tidligere stempelsæt og er stemplet med de alt for nuttede øjne.

 

Inspiration 3

Og sidste kort fra mig i denne omgang er lavet på en kortbase af kraft karton, et stykke creme perlemor, og designark fra pakken, skåret med rektangel die. På kortet her har jeg brugt de små fjer dies fra pakken, juleknus, de fine papir og segl dies, der laver de skønne takker der giver et “old” look.

Jeg har igen brugt blending børster, Distress Oxide vintage photo og Black soot, samt tekst stencil fra pakken.

Seglet er skåret ud i det nye røde ensfarvede karton og fået 2 gange med klar embossing.

(Der ligger video af fremgangsmåden i flere lag på min YouTube)

 

Det var alt for denne gang her fra mig. Og uha, jeg glæder mig til at vise jer hvad jeg har fundet på med adventspakke 2 allerede i næste uge..

Vi ses.

//Anne-Sofie

 

I morgen fylder vi bloggen med adventsinspiration fra Nadja, så husk endelig at kigge forbi. 

 

Husk du kan deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). 

Følg med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe